مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران مطرح کرد؛

آخرین جزئیات از طرح ترافیک خبرنگاری

مناف هاشمی درباره طرح ترافیک خبرنگاران و قرار داد روز گذشته خرید اتوبوس توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، مناف هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران که در صحن شورای شهر تهران حاضر شده بود در جمع خبرنگاران با اشاره به قرار داد منعقد شده بین شهرداری تهران و یک شرکت خودرو ساز جهت خرید ۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس گفت: برخی از خبرنگاران نسبت به نبود خودرو در این برنامه گلایه‌داشتند که باید اعلام کنم هماهنگی‌ها از سوی دفتر شهردار تهران انجام شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران افزود: قرار داد منعقد شده دیروز جهت تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس بود که ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و ۳۰۰ دستگاه دیگر مینی بوس است.

هاشمی ادامه داد: قرار داد منعقد شده تا پایان سال است که اول ماه آینده تحویل داده می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که ارزش ریالی قرار داد فی ما بین چه مبلغی است گفت: ارزش ریالی قرار داد ۴۰۰ میلیارد تومان است بخشی از آن به عنوان پیش پرداخت از سوی شهرداری تهران به شرکت خودرو ساز پرداخت می‌شود.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به تصویب اصلاحیه نظام یکپارچه بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی پایتخت گفت: به دلیل اختلاف‌ها در حوزه نظام پرداخت بلیت الکترونیک حمل و نقل عمومی شورا نظام یکپارچه را مطرح کرد تا ارایه تسهیلات برای بازنشستگان، خانواده‌های شهدا، اعضای کمیته امداد و کارت منزلت اقشار خاص چهار چوب پیدا کند.

هاشمی در پاسخ به این سوال که آخرین وضعیت کارت بلیت و طرح ترافیک خبرنگاران به چه شکل است گفت: سهمیه‌ها مشخص شده و‌این سهمیه به رسانه‌ها اعلام شده است و هر رسانه‌ای که اعتراض دارد، اعتراض آن‌ها مجدد رسیدگی می‌شود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار