وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هشدار جدی نتانیاهو به وزیر جنگ اسرائیل

یک رسانه صهیونیستی می‌گوید نخست‌وزیر این رژیم، وزیر جنگ خود را تهدید کرده تا با طرح اشغال کرانه باختری موافقت کند یا با انتخابات بعدی در فلسطین اشغالی مواجه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛در حالی که گفته می‌شود آمریکا موافقت با طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری را به موافقت «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم منوط کرده، اکنون برخی گزارش‌ها از ضرب‌الاجل «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر تل‌آویو به او حکایت دارد.

 

نشریه عبری‌زبان «اسرائیل‌هیوم» امروز (دوشنبه) گزارش داد نتانیاهو به گانتز – که یکی دیگر از نخست‌وزیران چرخشی کابینه ائتلافی تل‌آویو است – هشدار داده یا با طرح اشغال کرانه باختری موافقت کند یا این رژیم را به انتخابات مجدد می‌کشاند.

 

 نتانیاهو همچنین از شروط و ملاحظات بسیار زیاد گانتز و «گابی اشکنازی» وزیر خارجه اسرائیل درباره طرح اشغال کرانه باختری غافلگیر شده است.

 

این گزارش همچنین می‌افزاید که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از حق وتو برای اجرای طرح اشغال کرانه باختری – برخلاف دیگر طرح‌ها ذیل توافق تشکیل کابینه ائتلافی با گانتز –  برخوردار است.

 

به نوشته آی۲۴نیوز، حزب لیکود به ریاست نتانیاهو اکنون از اکثریت لازم برای تشکیل کابینه برخوردار بوده و به همین دلیل است که گانتز را به موافقت با طرح اشغال یا رفتن به انتخابات بعدی تهدید کرده است.

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت ترامپ، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

پیش از این شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد گانتز در نشستی که روز پنجشنبه با مقامات وزارت جنگ اسرائیل داشت، تاکید کرده از اشغال مناطقی در کرانه باختری که جمعیت زیادی از فلسطینی‌ها ساکن آن هستند، حمایت نمی‌کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار