اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

تاکید نماینده مجلس بر لزوم خروج از ان پی تی

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دولت باید به جد خروج از ان پی تی را در دستورکار خود قرار دهد و بداند در این ماجرا از حمایت مجلس انقلابی برخوردار است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۶ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۱۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید محمدرضا میر تاج الدینی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی گفت: دولت نباید در قبال این قطعنامه شورای حکام انفعالی عمل کند و همان طور که دیده‌ایم هر چه دولت ما برخورد انفعالی داشته، غربی‌ها پیشروی‌شان بیشتر شده است.

 

وی افزود: دولت باید به مسامحه و مماشات با غربی‌ها در مسأله برجام پایان دهد و محکم مقابل زیاده‌خواهی‌های آنها بایستد و بداند در این ایستادگی و مقابله با غرب از حمایت مجلس برخوردار خواهد بود.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: دولت باید به طور جد موضوع خروج از ان پی تی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در دستورکار خود قرار دهد. وقتی ما به آژانس می‌گوییم رژیم صهیونیستی دائما در حال گسترش هسته‌ای خود است، چرا با آن برخوردی نمی‌شود، به ما جواب می‌دهند که این رژیم عضو ان پی تی نیست. نتیجه کار این می‌شود کسانی که عضو ان پی تی هستند محدودیت بیشتری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ باید بپذیرند.

 

میر تاج الدینی خاطرنشان کرد: حال که تا به این حد بناست ما فشارهایی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در مورد برنامه‌های هسته‌ای‌مان تحمل کنیم، دولت باید خروج از ان پی تی را به طور جد در دستور کار خود قرار دهد و بداند که مجلس انقلابی هم از دولت حمایت خواهد کرد.

 

وی در پایان گفت: برجام نشان داد که غربی‌ها نه اهل مذاکره بلکه به دنبال امتیازگیری هستند و 7 سال مذاکره و امضای توافق با آنها به روشنی این موضوع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نشان داد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار