پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم پزشکیان: برای پاپ فرانسیس که در بیمارستان تحت معالجه قرار دارد آرزوی سلامتی دارم قالیباف با الهام علی‌اف دیدار و گفت‌و‌گو کرد پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم سرلشکر باقری: آسیب اندک وارد شده به دفاع هوایی به طور کامل ترمیم شده است ادامه بررسی پیوستن ایران به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت سرلشکر سلامی: سپاه از نظر تسلیحات و سخت افزار رزمی همپای پیشرفت‌های دنیا در حرکت است رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم/ تفاوتی بین روسای جمهور آمریکا نیست عارف: شاخص‌های فرهنگی نگران‌کننده است استقبال پزشکیان از امیر قطر در سعدآباد پزشکیان: آیا با استیضاح همتی مشکلات ارزی اصلاح می‌شود؟ سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق ۳ حتما انجام می‌شود جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس پزشکیان: ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به نفت مد نظر داریم رهبر انقلاب در دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید

واکنش ذوالنوری به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس نیروی اتمی

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: کمیسیون امنیت ملی پس از انتخاب هیات رئیسه خود وزیر امور خارجه را برای بررسی موضوع قطعنامه شورای حکام فرا خواهد خواند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 21
کد خبر: ۴۷۰۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام آژانس نیروی اتمی گفت: این قطعنامه نشان دهنده بی فرجام بودن برجام است و نشان می‌دهد تضمین‌های لازم برای حفظ حقوق جمهوری اسلامی ایران در این قرارداد دیده نشده و ما پس از 7 سال به نقطه اول رسیده‌ایم.

 

وی افزود: با حفظ حرمت دو کشوری که به این قطعنامه رأی منفی داده‌اند، باید بگویم که صدور این قطعنامه نشان‌دهنده قدرنشناسی و نمک نشناسی شورای حکام و همچنین آژانس بین المللی انرژی اتمی است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: کسانی که به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام رأی مثبت داده‌اند، از کمترین فهم و شعور سیاسی برخوردار نیستند؛ چراکه وقتی یک طرف قرارداد به تعهداتش عمل نمی‌کند، دلیلی برای ادامه اجرای تعهدات از سوی جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: قطعنامه شورای حکام، قطعنامه خواهشی شورای حکام هیچ نفعی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای این نهاد ندارد چراکه تنها از ایران درخواست کرده است.

 

وی افزود: ما چه به تعهداتمان عمل کنیم و چه نکنیم توسط شورای حکام محکوم می‌شویم، پس جمهوری اسلامی ایران باید در همکاری‌هایش با آژانس بین المللی انرژی اتمی تجدیدنظر کند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: از سوی دیگر این قطعنامه نشان دهنده وجود تشتت در درون شورای حکام آژانس بین المللی هسته‌ای است و عدم اتحاد و انسجام در این شورا را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نشان می‌دهد.

 

ذوالنوری در پایان خاطرنشان کرد: پس از انتخابات هیأت رئیسه کمیسیون امینت ملی این کمیسیون محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ برای بررسی قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام به کمیسیون فرا خواهد خواند و از وی برای این موضوع دعوت خواهد کرد و به وظیفه قانونی و نظارتی خود در این زمینه عمل می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار