ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

مجازات های عجیب و غریب عدم استفاده از ماسک در اسلام‌آباد

مقامات پاکستان اعلام کردند شهروندان این کشور که هنگام تردد در خیابان و اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند، جریمه شده یا حتی زندانی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مقامات پاکستان اعلام کردند شهروندان این کشور که هنگام تردد در خیابان و اماکن عمومی از ماسک استفاده نکنند، جریمه شده یا حتی زندانی می‌شوند.

 

«حمزه شفقت» معاون شهردار اسلام‌آباد با اعلام این مطلب در حساب توئیتر خود گفت: استفاده از ماسک و پوشاندن صورت در کلیه اماکن عمومی اسلام آباد الزامی است.

 

به گفته وی، بازارها، اماکن عمومی، مساجد، مراکز حمل و نقل عمومی، خیابان‌ها و جاده ها مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

پیش از این نیز «عمران خان» نخست‌وزیر پاکستان با اشاره به شیوع ویروس کرونا در این کشور گفته بود: از این پس هیچ‌کس حق تردد و حضور در اماکن عمومی بدون استفاده از ماسک را ندارد.

 

وی افزود: اکنون زمان سخت‌گیری و تشدید ضوابط مربوط به فاصله‌گذاری اجتماعی، جلوگیری از انتشار ویروس، شناسایی ناقلین و جداسازی آنها از دیگر افراد فرا رسیده است.

 

به گفته وی، بر سرعت انتشار و بیماری‌زایی این ویروس در ماه جولای افزوده می‌شود که مشکلات زیادی به همراه خواهد داشت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار