رهبر انصارالله: ایران نظام اسلامی واقعی را مقابل ظلم صهیونیسم بنا کرد ترامپ قانونگذاران آمریکایی را به «عواقب» پس زدن تعرفه ها تهدید کرد نوری المالکی: حشد شعبی منحل نخواهد شد معاون ترامپ: به مذاکره با ایران ادامه خواهیم داد پادشاه و ولیعهد عربستان به پزشکیان پیام دادند سفر نتانیاهو به واشنگتن با هدف تخریب مسیر مذاکره ایران و آمریکا عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ!

آخرین آمار جهانی کرونا در ۲ تیر / عبور تعداد مبتلایان از ۹ میلیون نفر

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۹ میلیون و ۵۱ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند و کشورهای آمریکا و برزیل بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 9 میلیون و 51 هزار و 889 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید 19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 470 هزار و 821 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 4 میلیون و 842 هزار و 25 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 26 هزار و 79 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 356 هزار و 657 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 122 هزار و 247 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 16 هزار و 851 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و 86 هزار و 990 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 50 هزار و 659 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌ عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 7 هزار و 698 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 584 هزار و 680 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 8 هزار و 111 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای هند، انگلیس، اسپانیا، پرو و شیلی نیز به ترتیب با 426 هزار و 910, 304 هزار و 331, 293 هزار و 352, 254 هزار و 936 و 242 هزار و 355 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای ایتالیا با 238 هزار و 499 و ایران با 204 هزار و 952 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به ‌‌ترتیب با 980 هزار و 355, 579 هزار و 226 و 339 هزار و 711 هزار بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

 

ویروس کرونا ,

ارسال نظر