حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

آخرین آمار جهانی کرونا در ۲ تیر / عبور تعداد مبتلایان از ۹ میلیون نفر

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۹ میلیون و ۵۱ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده اند و کشورهای آمریکا و برزیل بیشترین آمار مبتلایان را دارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 9 میلیون و 51 هزار و 889 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید 19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 470 هزار و 821 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 4 میلیون و 842 هزار و 25 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 26 هزار و 79 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 356 هزار و 657 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 122 هزار و 247 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 16 هزار و 851 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و 86 هزار و 990 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 50 هزار و 659 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌ عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 7 هزار و 698 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 584 هزار و 680 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 8 هزار و 111 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای هند، انگلیس، اسپانیا، پرو و شیلی نیز به ترتیب با 426 هزار و 910, 304 هزار و 331, 293 هزار و 352, 254 هزار و 936 و 242 هزار و 355 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای ایتالیا با 238 هزار و 499 و ایران با 204 هزار و 952 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به ‌‌ترتیب با 980 هزار و 355, 579 هزار و 226 و 339 هزار و 711 هزار بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند./ تسنیم

 

ویروس کرونا ,

ارسال نظر
آخرین اخبار