وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل» مبادله ۶ زندانی میان ایران و ترکمنستان احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران عبدالفتاح البرهان: آماده همکاری با ترامپ برای پایان دادن به جنگ سودان هستیم گروسی: بدون توافق با ایران، سایه شمشیر داموکلس پابرجاست وزیر خارجه عراق: ایران به دنبال جنگ نیست / در امور داخلی سوریه مداخله نمی‌کنیم دیوان کیفری بین‌المللی درخواست تجدیدنظر تل‌آویو را رد کرد

واکنش کرملین به اظهارات جان بولتون

سخنگوی کاخ کرملین نسبت به اظهارات مشاور سابق امنیت ملی آمریکا در کتابش که جنجال به پا کرده است، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۰۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 22
کد خبر: ۴۷۲۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ در حالی که قرار است فردا کتاب جنجالی جان بولتون، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا منتشر شود، اظهاراتی که در خصوص ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در این کتاب آمده، واکنش سخنگوی کاخ کرملین را برانگیخت.

 

دیمیتری پسکوف، سخنگوی ریاست جمهوری روسیه در سخنانی در واکنش به کتاب جدید بولتون گفت: معمولا ما تمایلی نداریم که ارزیابی‌ها را در خصوص اوضاع سیاسی داخل آمریکا بیان کنیم؛ چرا که این ارتباطی به ما ندارد. از همین رو، نمی‌خواهیم در خصوص ارزیابی‌هایی که بولتون در زمینه رئیس جمهور (پوتین) بیان کرده، اظهار نظر کنیم. این مسأله به ما مربوط نمی‌شود.

 

دیمیتری پسکوف در ادامه افزود: در زمینه ارزیابی‌های او (بولتون) در خصوص رئیس جمهور ما، ممکن است شما با بخشی از آن موافق باشید و با بخشی دیگر مخالف باشید. از همین رو، باید هر بخشی بصورت مجزا مورد بررسی قرار گیرد و نمی‌توان یک ارزیابی کلی در این زمینه ارائه کرد.

 

پسکوف در ادامه افزود: حال مشخص نیست که آیا رئیس جمهور پوتین به شکلی منفی به کتاب بولتون نگاه خواهد کرد یا اینکه نظری مثبت نسبت به آن خواهد داشت.

 

گفتنی است پیشتر نیز پایگاه آمریکایی دیلی بیست به نقل از برخی منابع آگاه از خشم دونالد ترامپ نسبت به نوشته‌های بولتون در این کتاب خبر داده بود.

 

پایگاه آمریکایی دیلی بیست با افشای این خبر به نقل از سه منبع آگاه نوشت: در روز‌های اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گهگاه از مقامات دولتی و مشاوران نزدیک خود این پرسش را کرده است که آیا جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق وی که در حال انتشار کتابی جدید در خصوص عملکرد دولت ترامپ هست، راهی زندان خواهد شد؟

 

یکی از این منابع گفته که شنیده است ترامپ چنین پرسشی را مطرح کرده است: آیا فکر می‌کنی او به همین دلیل می‌خواهد به زندان برود؟

 

تحقیقات و پرس و جو‌های دونالد ترامپ در حالی مطرح می‌شود که دادستان‌های فدرال آمریکا گفته اند در حال بررسی این مسأله هستند که آیا باید جان بولتون را بخاطر افشای اطلاعات طبقه بندی شده متهم کنند یا خیر./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار