قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

آمریکا تلاش کند ایران را بر سر میز مذاکره بیاورد!

آمریکا تلاش کند ایران را بر سر میز مذاکره بیاورد! مشاور ارشد نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، با بیان اینکه آمریکا باید مشوق‌های بیشتری برای کشاندن ایران به پای میز مذاکره قرار دهد، گفت سوال اینجاست که آیا تهران این تصمیم را می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۰۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 23
کد خبر: ۴۷۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «جِیکوب سالیوان» مشاور امنیت ملی «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد کنونی حزب دموکرات در انتخابات نوامبر امسال، می‌گوید دولت بعدی واشنگتن باید بیشتر از دولت کنونی امتیاز دهد تا ایران را به پای میز مذاکره بیاورد.

 

سالیوان طی نشست ویدئوکنفرانسی در اندیشکده «مرکز مطالعات استراتژیک و بین‌الملل» به موضوع انتخابات ریاست‌جمهوری سال آینده در ایران اشاره کرده و مدعی شد نتیجه این انتخابات تاثیر چندانی روی دیپلماسی هسته‌ای ایران نخواهد داشت.

 

بر این اساس، وی در ادامه توضیح داد: «سوال اصلی برای ایران اینجاست که اگر به آنها اساساً انتخابی بین تداوم تحریم اقتصادی سخت و نوعی از توافق با دیگر بازیگران در منطقه پیشنهاد شود، آیا راهی برای بازگشت به میز [مذاکره] پیدا می‌کنند».

 

سالیوان همچنین دیدگاه خود را درباره رویکردی که دولت آتی آمریکا باید در قبال ایران داشته باشد، اینگونه بیان کرد: «ایالات متحده باید مشوق‌های بیشتری نسبت به آنچه در دولت ترامپ طی سه سال گذشته رخ داد، برای شروع کردن مذاکره [با ایران] روی میز قرار دهد».

 

المانیتور درباره اهمیت این موضوع نوشت: «بایدن وعده داده که در صورت پیروز شدن در انتخابات نوامبر آمریکا، اگر تهران به پایبندی به توافق [هسته‌ای] بازگردد، او نیز مجدداً به توافق هسته‌ای وارد شده و تحریم‌های فلج‌کننده واشنگتن بر ایران را لغو می‌کند».

 

سالیوان پیشتر نیز با بیان اینکه هم طرفداران و هم مخالفان برجام درباره تحریم‌های ایران اشتباه می‌کردند، گفت، تحریم‌ها نتیجه دلخواه کاخ سفید را در پی نداشت.

 

سه کشور آلمان، فرانسه، انگلیس هفته قبل طی نشست شورای حکام، با استناد به گزارش ادعایی آژانس اتمی مبنی بر اجازه ندادن ایران برای دسترسی به چهار مکان، پیش‌نویش قطعنامه‌ای را تنظیم کردند که تهران را به اجازه دادن برای این تحقیقات و همچنین همکاری کامل با آژانس ملزم می‌کند.

 

روز جمعه نیز شورای حکام آژانس اتمی این پیش‌نویس را به عنوان اولین قطعنامه ضد ایرانی از سال ۲۰۱۲ را به بهانه عدم همکاری تهران با تحقیقات آژانس، تصویب کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار