کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

اعتراف عربستان به حملات موشکی و پهپادی یمن در شمال ریاض

دولت عربستان ضمن اعتراف به حملات موشکی و پهپادی یمن در شمال ریاض اعلام کرد که حمله دوشنبه‌شب یمنی‌ها با «هشت پهپاد و سه موشک بالستیک» صورت گرفت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیات دولت سعودی دیشب ضمن اعتراف به حملات موفق موشکی و پهپادی ارتش یمن و کمیته‌های مردمی در شمال ریاض و مناطق جنوبی عربستان، دیشب با صدور بیانیه‌ای محکوم‌آمیز به آن واکنش نشان داد.

 

هیات دولت سعودی در این بیانیه خود حملات دوشنبه شب یمن به شمال ریاض و مناطق جنوبی عربستان را محکوم کرد و افزود: این حملات با هشت فروند پهپاد و شلیک سه فروند موشک بالستیک صورت گرفت.

 

ارتش یمن و کمیته‎های مردمی دوشنبه شب با استفاده از پهپادهای تهاجمی و شلیک چندین فروند موشک‌ خود، شمال ریاض و برخی از مواضع نظامی عربستان در ریاض، جیزان و نجران را هدف قرار داد.

 

دیروز (سه شنبه) نیز سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه مهم خود تأکید کرد که ارتش یمن عملیات تهاجمی بزرگ «موازنه بازدارندگی چهارم» را در پایتخت عربستان انجام داده و مقر وزارت دفاع و اطلاعات سعودی و پایگاه هوایی ملک سلمان و برخی مواضع نظامی در ریاض و جیزان و نجران را هدف قرار داد.

 

وی در بیانیه خود همچنین وعده انجام عملیات نظامی شدیدتر و قوی‌تر تا زمان رفع محاصره و توقف تجاوز ضد یمن و تحقق آزادی و استقلال برای ملت یمن را داده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار