جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه

خوشحالی خارج از وصف بولتون در پی خروج آمریکا از برجام

بولتون گفت: خروج آمریکا از برجام، شادترین لحظه کاری من بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۰۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 24
کد خبر: ۴۷۵۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان بولتون» مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید که چند روزی است با خبر انتشار کتاب خاطرات خود درباره زمان فعالیت در این سمت جنجال‌ساز شده، این بار در مصاحبه‌ای تلویزیونی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا را «دمدمی مزاج» توصیف کرد.

 

بولتون بامداد امروز (چهارشنبه به وقت تهران) طی مصاحبه با شبکه «فاکس‌نیوز» گفت رفتار نامنظم و دمدمی مزاجانه ترامپ بود که او را به استعفا از سمت مشاور امنیت ملی کاخ سفید کشاند زیرا این رفتار محافظت از آمریکا و ایمن کردن آن را دشوار می‌کرد.

 

بر این اساس، وی درباره شمار بسیار زیادی از دیگر کارکنان کاخ سفید که در زمان ریاست جمهوری ترامپ از سمت‌های خود استعفا دادند نیز توضیح داد: «به نظرم آنهایی که استعفا دادند و از کاخ سفید یا دولت رفتند، بیشترین تلاش خود را برای ارائه بهترین پیشنهاد انجام می‌دادند. [ولی] به جایی می‌رسید که دیگر سرمایه سیاسی شما مصرف شده و مشخص است که رئیس‌جمهور نمی‌خواهد [به توصیه‌ها] گوش دهد».

 

این سیاستمدار آمریکایی با بیان اینکه استعفانامه خود را از مدت‌ها پیش تنظیم کرده بود، اظهار داشت:‌«تیر آخر نیز، ایده رئیس‌جمهور (ترامپ) برای دعوت کردن از طالبان به کمپ دیوید جهت امضای توافق صلح افغانستان (در سپتامبر ۲۰۱۹) بود، که به نظرم توافق بدی بود. به نظرم رئیس‌جمهور سیاست اشتباهی را در پیش گرفته بود».

 

به نوشته وبگاه فاکس‌نیوز، بولتون در بخش دیگری از صحبت‌های به موضوع ایران نیز پرداخته و مدعی شد سیاست چهارده ماه اول دولت ترامپ در قبال ایران، «تفاوت چندانی» با سیاست «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا نداشت.

 

وی با بیان اینکه در زمان پیوستنش به تیم ترامپ در آوریل ۲۰۱۸، آمریکا هنوز در توافق هسته‌ای ایران بود، تصمیم ترامپ به خروج از برجام را «شادترین لحظه زمان حضور» در دولت ترامپ توصیف کرده و به طنز گفت که بهتر بود همان موقع استعفا می‌داد.

 

مشاور پیشین امنیت ملی کاخ سفید با بیان اینکه ترامپ سیاست تند خود علیه ایران را زیر پا گذاشت، افزود: «ما فشار عظیمی به ایران وارد کردیم اما در واپسین روزهای فعالیت کاری من، ترامپ هنوز هم به دنبال آن توافق بود، می‌خواست با [ایرانی‌ها] ملاقات کند».

 

بولتون سپس گفت:‌«سیگنال‌های درهم ترامپ، باعث شد آن تغییری که [می‌خواهیم] در تهران رخ دهد، بسیار بسیار دشوار شود، اگر نگوییم غیرممکن»./ فارس

ارسال نظر