دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

تلاش ترامپ برای کوچک جلوه دادن مشکلات کرونا در آمریکا

یک روزنامه آمریکایی گزارش داده که ترامپ از ۲۲ ژانویه سال جاری میلادی تا ۲۳ ژوئن (دو روز پیش) بیش از ۶۰ بار تلاش کرده که تهدید بیماری کووید – ۱۹ را کوچک نشان دهد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۵ - ۰۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 25
کد خبر: ۴۷۶۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بیش از ۶۰ بار تلاش کرده است تا خطر بیماری کرونا را کوچک جلوه دهد.

 

روزنامه واشنگتن‌پست با تهیه مجموعه‌ای از اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا نشان داده که ترامپ از ۲۲ ژانویه سال جاری میلادی تا ۲۳ ژوئن (دو روز پیش) تلاش کرده که تهدید بیماری کووید – ۱۹ را کوچک نشان دهد.

 

این روزنامه آمریکایی نوشت: «جهت‌گیری جملات ترامپ درباره این ویروس تقریبا همواره خوش‌بینانه بوده است که در تعارض با جهت‌گیری برخی مقامات بهداشتی است که ترجیح می‌دهند افراد بیشتر آماده باشند تا اینکه تهدید را دست‌کم بگیرند.»

 

این روزنامه می‌افزاید: «ترامپ بارها گفته که ایالات متحده در حال پیروزی در نبرد علیه ویروس کرونا است و مرتبا این ایده را که کرونا می‌تواند به‌یکباره ناپدید شود پیش برده است.»

 

بر اساس گزارش واشنگتن‌پست، اگرچه دونالد ترامپ بعضا ادبیات محتاطانه مقامات بهداشتی – درمانی را در خصوص آنچه در پیش‌رو قرار دارد پذیرفته اما خوش‌بینی‌ای که در اولین واکنش‌های او به این بیماری به چشم می‌خورد به‌طور کامل از بین نرفته است.

 

این روزنامه سپس به اظهار نظر رئیس‌جمهور آمریکا در تاریخ ۲۲ ژوئن اشاره کرده که در خصوص نگرانی درباره بیماری کووید – ۱۹ گفته بود: نه ما اصلا نگران نیستیم. ما این بیماری را کاملا تحت کنترل داریم. فقط یک نفر [مبتلا به بیماری] از چین آمده است.

 

او یک روز بعد هم می‌گوید که «همه چیز خوب پیش خواهد رفت.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا حدودا یک ماه بعد یعنی در تاریخ ۲۴ فوریه می‌گوید: «بیماری کرونا به مقدار زیادی در آمریکا تحت کنترل است. وضعیت بازار بورس به‌نظرم دارد خوب می‌شود.»

 

چنین اظهاراتی تا همین روزهای اخیر هم ادامه پیدا کرده‌اند. ترامپ در تاریخ ۲۰ ژوئن گفته است: «بسیاری آن را ویروس می‌خوانند که هست. بسیاری هم آن را آنفلوآنزا می‌دانند، چه فرقی دارد؟»

 

این در حالی است که آمار مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا تنها در روز چهارشنبه (دیروز) از ۳۶ هزار نفر فراتر رفت. این بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا در یک روز در آمریکا بوده است.

 

آمریکا بیشترین آمار فوتی‌های کرونا در جهان را دارد و تعداد افرادی که در این کشور در اثر این بیماری جان باخته‌اند از ۱۲۰ هزار نفر فراتر رفته است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار