دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

رانت ۵۰ هزار میلیارد تومانی ارز دولتی واردات به جیب چه کسانی می‎رود؟

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اختلاف ارز نیمایی و ارز آزاد افزود: در واردات کالاهای اساسی با استفاده از ارز نیمایی بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان رانت وجود دارد که مشخص نیست در جیب چه کسی می رود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 14
کد خبر: ۴۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: نظام توزیع کشور دچار اختلالاتی است که بخشی از آن ساختاری و بخشی دیگر مدیریتی است.

کریمی افزود: در حالی که ارز 4200 تومانی برای واردات 25 قلم گروه کالای اساسی اختصاص می یابد ساز و کارهایی که بتواند کالاهای وارد شده را با قیمت مناسب به جامعه هدف برساند دچار اختلال است.

وی گفت: امسال 14 میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی به کشور اختصاص یافت و در بودجه سال آینده هم همین مقدار در نظر گرفته شده است.

کریمی با اشاره به اختلاف ارز نیمایی و ارز آزاد افزود: در واردات کالاهای اساسی با استفاده از ارز نیمایی بیش از 50 هزار میلیارد تومان رانت وجود دارد که مشخص نیست در جیب چه کسی می رود.

وی گفت: ساز و کار خرید تضمینی گوشت قرمز می تواند در افزایش تولید آن مؤثر باشد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود: با وجود هشدارها برای جلوگیری از قاچاق دام زنده در چند ماه اخیر متأسفانه اقدام جدی برای جلوگیری از این پدیده نشده است.

کریمی با اشاره به ظرفیت بالای مرغداری های کشور برای تولید مرغ گفت: انبوه مرغداری ها به علت مشکلات مختلف در کشور تعطیل هستند اگر این واحدهای تولیدی مورد حمایت قرار گیرند می توان به افزایش تولید مرغ در کشور امیدوار بود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی کشور هم در این برنامه گفت: گشت های این سازمان برای نظارت بر توزیع گوشت و مرغ در تهران 10 برابر شده است.

سید یاسر رایگانی افزود: شاهد افزایش 63 درصدی گشت های مشترک در روزهای تعطیل هستیم.

وی گفت: 22 هزار و 534 گشت نظارتی در حوزه پیشگیری از وقوع تخلف صورت گرفته است.

تسنیم

ارسال نظر