قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

شدت موج دوم کووید-19 در فصل پاییز بیشتر است

«ویلیام شافنر»کارشناس بیماری‌های عفونی گفت: با وضعیت نگران کننده‌ای مواجه هستیم چرا که کروناویروس جدید در سراسر ایالات متحده گسترش یافته و با آغاز فصل پاییز و شدت یافتن گسترش بیماری شاهد آن خواهیم بود که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی محلی قادر به مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیستند و از سویی دیگر مراکز درمانی اصلی نیز برای پذیرش این بیماران از ظرفیت لازم برخوردار نخواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۶ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۷۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز شدیدتر است.

 

دکتر «ویلیام شافنر» متخصص بیماری‌های عفونی از دانشگاه وندربیلت ایالات‌متحده آمریکا اظهار کرد: موج دوم بیماری کووید-۱۹ در فصل پاییز نسبت به آنچه در حال حاضر با آن روبرو هستیم شدیدتر است.

 

این کارشناس بیماری‌های عفونی گفت: با وضعیت نگران کننده‌ای مواجه هستیم چرا که کروناویروس جدید در سراسر ایالات متحده گسترش یافته و با آغاز فصل پاییز و شدت یافتن گسترش بیماری شاهد آن خواهیم بود که بیمارستان‌ها و مراکز درمانی محلی قادر به مراقبت از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ نیستند و از سویی دیگر مراکز درمانی اصلی نیز برای پذیرش این بیماران از ظرفیت لازم برخوردار نخواهند بود.

 

به گفته وی، در حال حاضر انجام تست‌های تشخیصی رو به گسترش است و تمرکز بیشتر بر آسایشگاه‌های سالمندان، زندان‌ها و مراکز اقتصادی است که این بیماری شیوع داشته و برای افراد پرخطر است تا میزان دقیق موارد ابتلا در کشور مشخص شود.

 

به گزارش شبکه خبری سی‌ان‌ان، وی تاکید کرد: بیماری کووید-۱۹ بیش از آنچه آمار‌ها نشان می‌دهد رو به گسترش است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار