عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

تظاهرات پاریس در حمایت از فلسطین

مردم فرانسه روز شنبه در تظاهراتی در پاریس حمایت خود را از ملت فلسطین و مخالفت با تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری ابراز داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 27
کد خبر: ۴۷۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،شبکه خبری المیادین گزارش داد که فرانسوی‌ها در پایتخت این کشور تظاهراتی را در حمایت از ملت فلسطین و در رد تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری برگزار کردند.

 

این تظاهرات در حالی برگزار می‌شود که دولت فرانسه هنوز اقدام قاطعی علیه تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال کرانه باختری اتخاذ نکرده است.

 

روز گذشته «ژان ایو لودریان» وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد که تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌هایی از کرانه باختری، عزم این کشور برای برسمیت شناختن دولت مستقل فلسطینی در زمانی مناسب را افزایش خواهد داد.

 

وزیر امور خارجه فرانسه اضافه کرد: «ما در اتحادیه اروپا خود را برای واکنش به این تصمیم اسرائیل آماده می‌کنیم چون این اقدام خطرناک نمی‌تواند بدون واکنش باقی بماند.»

 

رژیم صهیونیستی بعد از شناسایی قدس به عنوان پایتخت این رژیم توسط آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به قدس، با حمایت‌های دولت ترامپ قصد دارد ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند.

 

مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند. تشکیلات خودگردان این هفته اعلام کرد که همکاری امنیتی و اطلاعاتی با تل‌آویو و واشنگتن را به حالت تعلیق درآورده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار