گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

پایان زودهنگام مذاکرات اتحادیه اروپا و بریتانیا

مذاکرات برگزیت امروز در حالی زودتر از موعد مقرر آن به پایان رسید که انگلیس و اتحادیه اروپا گفته‌اند همچنان اختلافات مهمی بین آنها باقی مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، مذاکرات اتحادیه اروپا و بریتانیا درباره آینده روابط دو طرفه آنها امروز (پنجشنبه) زودتر از موعد مقرر آن به پایان رسید.

 

به نوشته وبگاه «بلومبرگ»، این مذاکرات در حالی امروز به پایان رسید که همچنان اختلافات مهمی بین دو طرف وجود دارد.

 

دولت انگلیس روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرده که این مذاکرات طبق برنامه هفته‌ آینده در لندن از سر گرفته خواهند شد.

 

انگلیس همچنین در این بیانیه گفته است که «مذاکرات جامع و مفید بود اما همچنین اختلافات مهمی را پر رنگ کرد که همچنان بین ما بر سر چند مسئله مهم وجود دارند».

 

«مایکل برنیر» مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا در بیانیه جداگانه‌ای نیز گفته اختلاف عقیده‌های جدی (بین دو طرف) باقی مانده است.

 

بریتانیا در تاریخ ۳۱ ژانویه از اتحادیه اروپا خارج شده و تا یک سال در وضعیت حالت گذار قرار خواهد داشت تا بر سر روابط پسابرگزیت با بروکسل به توافق برسد.

 

پیش‌تر سران بروکسل از بریتانیا درخواست کرده بودند این مدت زمان یک ساله را به دلیل شیوع ویروس کرونا تمدید کند اما لندن آن را رد کند. در نهایت طرفین به توافق رسیدند به‌جای تمدید مدت حالت گذار، مذاکرات را به‌صورت فشرده‌تر برگزار کنند.

 

«آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان روز گذشته (چهارشنبه) گفت مذاکرات اتحادیه اروپا و بریتانیا تا کنون پیشرفت اندکی داشته است.

 

مرکل همچنین گفت: «با بریتانیایی‌ها بر سر تسریع گفت‌وگوها به توافق رسیده‌ایم تا بتوانیم در پاییز به توافقی که باید تا پایان سال به تصویب برسد دست پیدا کنیم».

 

منبع: فارس

ارسال نظر