قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش وزیر خارجه انگلیس به سخنان مقام معظم رهبری

واکنش وزیر خارجه انگلیس به سخنان مقام معظم رهبری همزمان با بازتاب جهانی سخنان مقام معظم رهبری به مناسب روز قدس، وزیرخارجه انگلیس نیز به سخنان مقام معظم رهبری واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 May 23
کد خبر: ۴۳۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که سخنان مقام معظم رهبری در روز قدس با استقبال و بازتاب جهانی روبرو شده است، حال «دومینیک راب»، وزیرخارجه انگلیس به سخنان ایشان واکنش نشان داد.

 

این مقام انگلیسی که کشورش طی سال‌ها و دهه‌های گذشته بیشترین حمایت را از اشغالگری رژیم صهیونیستی و ظلم علیه مردم فلسطین داشته است، حال در واکنش به سخنان رهبر معظم انقلاب در حساب توئیتری خود مدعی شده است: دلیلی برای اظهارات ضدیهودی رهبر ایران وجود ندارد. اسرائیل حقی غیر قابل انکار را برای داشتن صلح و ثبات دارد و انکار این به همه مردم منطقه آسیب می‌زند.

 

این ادعای وزیر خارجه انگلیس در حالی عنوان شده که سخنان و اظهارات رهبر معظم انقلاب خطاب به رژیم صهیونیستی و اشغالگران قدس صورت گرفته است.

 

براین اساس به نظر می‌رسد که وزیرخارجه انگلیس با طرح ادعاهایی مضحک در تلاش برای ایجاد تفرقه و نفاق است، اگرچه این اقدامات تا کنون با شکست روبرو شده و از جمله همزمان با روز قدس نیز انجمن کلیمیان تهران با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: رژیم اشغالگر صهیونیستی از درون در حال فروپاشی است و ائتلاف‌های ظاهری احزاب آن تلاشی عبث بر جلوگیری از این اضمحلال است. این اطلاعیه که با امضای «همایون سامه یح»، رئیس این انجمن رسیده، اعلام کرده: در آستانه روز جهانی قدس، جامعه کلیمی ایران همچون سال‌های گذشته با اعلام انزجار از اعمال ظالمانه افرادی که به هیچ دینی و آئینی پایبند نیستند، کلام راستین امام راحل مبنی بر اینکه حساب جامعه یهود از صهیونیسم جداست، را یک بار دیگر به گوش همه جهانیان یادآور خواهند شد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار