سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

دستگیری۱۲ نفر از شورا و کارمندان دهیاریهای امین آباد و محمد آباد

دادستان قرچک از دستگیری ۱۲ نفر از اعضای شورا و کارمندان دهیاری های امین آباد و محمد آباد به جرم اختلاس، رشوه و فساد مالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام احد الله سینکایی عصر شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلاتی که در درمانگاه دارالشفا قرچک وجود دارد اظهار داشت: دادستانی به عنوان مدعی العموم وظیفه خود دانست تا در موضوع مختلف درمانگاه دارالشفا قرچک ورود کند و با مستقر شدن اکیپ کارشناسان رسمی جهت کارشناسی مسائل مالی متوجه تخلفاتی در این درمانگاه شدیم که با عزل رئیس سابق هیئت مدیره و انتصاب رئیس جدید هیئت مدیره شاهد تغییرات و نظمی در مسائل مالی درمانگاه هستیم.

 

سینکایی افزود: متأسفانه حدود ۲۵ نفر در لیست بیمه درمانگاه دارالشفا قرچک بودند و حقوق دریافت می‌کردند ولی در درمانگاه کار نمی‌کردند و حدود ۱۰ الی ۱۵ میلیارد تومان از وضعیت مالی این مرکز مشخص نیست که چگونه هزینه شده و به کدام حساب‌ها انتقال داده شده است.

 

دادستان قرچک گفت: مردم انتظار دارند که پول‌هایی که از درمانگاه دارالشفا قرچک به ناروا و غیر قانونی خارج شده است مجدداً به درمانگاه جهت خدمات رسانی بهتر برگردانده شود.

 

وی در ادامه در خصوص صندوق خیریه امام رضا قرچک نیز عنوان داشت: دادستانی به علت مشکلات مالی ورود کرده که در این موضوع چندین نفر دستگیر و صندوق خیریه امام رضا پلمب شده و بنا به گزارش کارشناسی مبلغ ۱۴ میلیارد تومان کلاهبرداری شده که این پرونده ۸۰۰ شاکی دارد که در حال رسیدگی است.

 

سینکایی در مورد تخلفات دهیاری و شورای اسلامی ۲ روستای محمدآباد و امین آباد نیز بیان داشت: با ورود دادستانی تعداد ۱۲ نفر از اعضای شورا، دهیار و کارمندان به جرم اختلاس، رشوه و فساد مالی دستگیر شدند و پرونده کماکان در حال رسیدگی است.

 

دادستان قرچک افزود: دادستانی به عنوان مدعی العموم با هرگونه فسادی برخورد خواهد کرد و قانون دستان مفسدین را در قرچک قطع خواهد کرد./ مهر

ارسال نظر