سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بی توجهی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به تماس تلفنی پامپئو

بی توجهی رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به تماس تلفنی پامپئو تلویزیون رژیم صهیونیستی فاش کرد که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت‌وگوی تلفنی با وزیر خارجه آمریکا را رد کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۴ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۰۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛شبکه دولتی «کان» رژیم صهیونیستی شنبه شب(دیشب) گزارش کرد که «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با گفت‌وگوی تلفنی با «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا یا دیدار مستقیم با او مخالفت کرده است.

 

بر اساس این گزارش، پامپئو قصد داشته در این تماس تلفنی طرح الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری را مورد بررسی قرار دهد.

 

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، این شبکه اسرائیلی همچنین گزارش کرد که هفته گذشته نشستی بین نمایندگان آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و مسئولان فلسطینی به منظور متقاعد کردن آن‌ها به گفت‌وگو با دولت آمریکا درباره «معامله قرن» برگزار شد اما تلاش این تیم آمریکایی هم بی‌نتیجه بود.

 

همچنین برخی منابع فلسطینی گزارش دادند که رهبران فلسطینی به مسئولان اروپایی و آمریکایی اعلام کرده‌اند که اگر رژیم صهیونیستی طرح الحاق را اجرا کند تشکیلات خودگردان را منحل و سلاح‌های دستگاه‌های امنیتی را به ارتش اسرائیل ارائه خواهند کرد.

 

هنوز مسئولان فلسطینی به این خبر واکنش نشان نداده‌اند.

 

۲۸ ژانویه گذشته «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا طرح موسوم به «معامله قرن» را اعلام کرد که نقض حقوق فلسطینیان برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است و به موجب این طرح شهر اشغالی قدس پایتخت رژیم صهیونیستی می‌شود.

 

از سوی دیگر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از طرح اشغال ۳۰ درصد از اراضی کرانه باختری خبر داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار