ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

دخالت مجدد پامپئو در امور داخلی چین

وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در پیامی در توئیتر با مداخله در امور داخلی چین به تحولات اخیر در هنگ‌کنگ واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 02
کد خبر: ۵۳۲۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا روز یکشنبه در پیامی در توئیتر بار دیگر اقدام به مداخله در امور داخلی چین کرد.

 

وی در این پیام توئیتری نوشت: «ما به شدت نگران بازداشت چهار دانشجو در هنگ‌کنگ تحت قانون امنیت ملی جدید رد صلاحیت نامزدهای انتخاباتی حامی دموکراسی هستیم.»

 

وزیر خارجه آمریکا در ادامه این پیام توئیتری نوشت: «پکن همچنان به نقض قول‌ها و تهی کردن خودمختاری هنگ‌کنگ می‌پردازد.»

 

پامپئو طی هفته‌های اخیر خصومت و دشمنی خود علیه چین را بیش از پیش علنی کرده و اخیرا خواستار ایجاد ائتلاف بین‌المللی جدید برای مقابله با چین شده است.

 

پامپئو هفته پیش طی سخنرانی در کتابخانه نیکسون در کالیفرنیا، گفت واشنگتن و متحدانش باید از «روش‌های قاطعانه و خلاقانه‌تری» برای فشار آوردن به حزب کمونیست چین جهت تغییر رفتار خود، استفاده کنند.

 

سخنگوی وزارت خارجه چین نیز به اظهارات ضد چینی وزیر خارجه آمریکا پاسخ داد و اقدامات او را به مورچه‌ای تشبیه کرد که قصد تکان دادن درختی را دارد. 

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار