هوش مصنوعی روزانه چند بشکه نفت مصرف می‌کند؟ ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس

صدور کیفرخواست علیه «زم»/ محکومیت منتشر کننده خبر کذب بازداشت دادستان تهران

صدور کیفرخواست علیه «زم»/ محکومیت منتشر کننده خبر کذب بازداشت دادستان تهران دادستان سابق تهران گفت: فردی که در مردادماه سال گذشته خبر کذب بازداشت اینجانب را منتشر کرده بود به مجازات جزای نقدی محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۰۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، عباس جعفری دولت آبادی دادستان سابق تهران گفت: فردی که در مردادماه سال گذشته خبر کذب بازداشت اینجانب را منتشر کرده بود به مجازات جزای نقدی محکوم شد.

 

وی با اعلام این خبر افزود: در پی طرح شکایت علیه انتشار دهنده این خبر کذب و محکومیت متهم در شعبه 1057 دادگاه کیفری کارکنان دولت و اعتراض محکوم علیه به حکم صادره، شعبه 69 دادگاه تجدید نظر استان تهران در تاریخ 27 خرداد امسال، حکم دادگاه بدوی مبنی بر محکومیت محکوم علیه به دو میلیون تومان جزای نقدی را تایید کرده است.

 

جعفری دولت آبادی ضمن تکذیب شایعات اخیر در فضای مجازی که به موجب آن خبر کذب قبلی با تغییراتی باز نشر شده است تاکید کرد انتشار این گونه شایعات و اخبار کذب با هدف تشویش اذهان عمومی و تخریب وجهه مقامات قضایی که در مبارزه با فساد تلاش کرده اند صورت می گیرد و حق تعقیب کیفری عوامل انتشار دهنده چنین اکاذبی علیه اینجانب به قوت خود باقی است.

 

دادستان سابق تهران هم چنین اعلام کرد در پی طرح شکایت های جداگانه دادستان سابق تهران علیه روح اله زم و رضا گلپور مبنی بر نشر اکاذیب، در دادسرای تهران، کیفرخواست های مستقل صادر و پرونده های مذکور در محاکم ذی صلاح تحت رسیدگی است.

 

دولت آبادی اظهار امیدواری کرد رسانه ها از انتشار شایعات و اخبار کذب که موجب تخریب وجهه اشخاص می شود خودداری کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار