شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

آیت‌ الله اختری: انتفاضه تنها راه مقابله با طرح الحاق کرانه باختری است

آیت‌ الله اختری: انتفاضه تنها راه مقابله با طرح الحاق کرانه باختری است رییس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری گفت: انتفاضه مردم فلسطین تنها راه مقابله با طرح الحاق کرانه باختری و تغییر معادلات است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله محمدحسن اختری رئیس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری در دیدار با ناصر ابوشریف، نماینده دفتر جهاد اسلامی در ایران، تنها راه آزادی فلسطین را قیام مردم دانست و اظهار داشت: همان گونه که انتفاضه در سالهای گذشته دستاوردهای زیادی داشته است، انتفاضه مردم فلسطین به ویژه در کرانه غربی هم می تواند معادلات را تغییر دهد.

 

وی با اشاره به پیش بینی و دوراندیشی های مقام معظم رهبری درخصوص موضوع فلسطین، گفت:‌ پنج سال پیش امام خامنه ای در مورد موضوع کرانه باختری هشدار داده بودند و با بینش قوی و آینده نگری خود، هشدارهای لازم را به مردم فلسطین، کشورهای اسلامی و کشورهای منطقه داده بودند و آنها را از این توطئه آگاه کرده بودند.

 

رییس کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد: باید با اتکا و توکل به خداوند متعال و ایمان قوی، مستحکم‌تر از گذشته برای آزادی قدس شریف تلاش کرد.

 

ناصر ابوشریف، نماینده دفتر جهاد اسلامی در ایران نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از وضعیت کرانه غربی بیان کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا همواره می خواهند سرزمین مسلمانان را تصرف کنند و مردم این سرزمین راآواره کنند، این طرح از بدو تاسیس رژیم صهیونیستی مطرح بوده است، البته الان قصد دارند این طرح را با همکاری و سازش برخی رژیم های مرتجع عربی و سازشکاران در داخل فلسطین را پیاده کنندکه متاسفانه دولت خودگردان موضع قاطعی را اتخاذ نمی کند و تلاش دارد با سازش، تشکیل دو دولت اسرائیل و فلسطین را دنبال کند.

 

عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، وضع اقتصادی مردم فلسطین سخت شده و رژیم صهیونیستی نیز از این وضعیت سوء استفاده می کند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار