شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

گوگل زیر ذره بین وزارت دادگستری آمریکا

انتظار می‌رود وزارت دادگستری آمریکا طی ماه‌های آینده به خاطر انحصارطلبی گوگل در بازار فناوری تبلیغات، این شرکت را پای میز محاکمه بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۰۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 28
کد خبر: ۴۸۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه پولیتیکو به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که طی چند ماه آینده وزارت دادگستری آمریکا به خاطر انحصار طلبی گوگل در بازار فناوری تبلیغات این شرکت بزرگ را پای میز محاکمه بکشاند.

 

منابع آگاه می‌گویند نمایندگان وزارت دادگستری آمریکا و مقامات مقابله با اقدامات ضد رقابتی شرکت‌ها روز جمعه به صورت آنلاین جلسه‌ای را برای بررسی اتهامات وارده به گوگل برگزار کردند.

 

قرار است طی هفته‌های آینده ویلیام بار، دادستان کل آمریکا، درباره اتهامات علیه گوگل تصمیم‌گیری نهایی را اتخاذ کند.

 

منابع آگاه همچنین گفته‌اند که برخی از اتهامات علیه این شرکت بزرگ آمریکایی ایجاد انحصار در بازار فناوری‌های مربوط به تبلیغات و جستجو است.

 

به خصوص آنکه گوگل طی قراردادهایی با شرکت اپل و دیگر تولید کنندگان گوشی‌های هوشمند تلفن همراه که از اندروید به عنوان سیستم عامل استفاده می‌کنند از آنها خواسته تا موتور جستجوی گوگل به صورت پیش فرض نصب کنند.

 

در سپتامبر سال گذشته ۴۸ ایالت آمریکا و همچنین پورتوریکو تحقیقاتی را علیه انحصارگری گوگل در سلطه بر شبکه اینترنت آغاز کردند./ مشرق

ارسال نظر