وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

انتقاد نماینده مجلس از دولت برای عدم راه‌اندازی اینترنت ملی

انتقاد نماینده مجلس از دولت برای عدم راه‌اندازی اینترنت ملی نماینده رشت در مجلس با انتقاد از عدم راه‌اندازی اینترنت ملی از سوی دولت گفت: چون دولت برای سر و سامان دادن به فضای مجازی برنامه‌ریزی نداشته و اصلا آن را باور ندارد، بنای کنترل آن را هم ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۰۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 29
کد خبر: ۴۸۱۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جبار کوچکی‌نژاد نماینده رشت در مجلس  شورای اسلامی درباره فضای افسار گسیخته فضای مجازی و عدم ایفای وظایف دولت در این باره با توجه به تذکرات پیاپی مسئولان امر، اظهار داشت: فضای مجازی در دنیا از سوی همه کشورها کنترل می‌شود و حتی آنها کنترل‌های ویژه‌ای برای دانش‌آموزان داشته و فضای مجازی دانش‌آموزان را از فضای عمومی جدا کردند.

 

** انتقاد از شورایعالی فضای مجازی به دلیل عدم سیاست گذاری 

 

نماینده مردم رشت در مجلس خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه با توجه به اینکه شورای عالی فضای مجازی وظیفه دارد که سیاست‌ها را در حوزه فضای مجازی تدوین کند و مجلس شورای اسلامی هم وظیفه دارد قوانینی را وضع کند تا منجر به ساماندهی این فضا شود اما متاسفانه شاهد در هم گسیختگی در موضوع سیاست‌های فضای مجازی در کشور وجود دارد.

 

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه شورای عالی فضای مجازی بایستی این فضا را ساماندهی کند، تصریح کرد: شورای عالی فضای مجاری می‌بایستی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی که در موضوعات فرهنگ کشور سیاست گذاری کرده است در عرصه فضای مجازی سیاست گذاری کند و وظایف دستگاه‌های مختلف را تبیین کند.

 

** رئیس جمهور انگیزه‌ای برای برپایی جلسات شورایعالی فضای مجازی ندارد

 

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت: وقتی که رئیس‌جمهور به عنوان رئیس شورای عالی فضای مجازی انگیزه‌ای برای برپای این جلسات را ندارد قطعا حوادث مختلفی در اثر در هم گسیختگی فضای مجازی را شاهد خواهیم بود که چندین قتل دختر و زن در هفته‌های اخیر نمونه‌هایی از آن است.

 

کوچکی‌نژاد گفت: ‌شورای عالی فضای مجازی در مقطع فعلی نقش تعیین کننده و مؤثری را در سر وسامان دادن به فضای مجازی در شرایط فعلی دارد که بایستی نوع برخوردها و سیاست‌گذاری‌ها را مشخص کرده  وحتی مجلس هم به کمک آن بیاید. ضمن اینکه باید در برخی موارد هم برخوردهای قاطع صورت گیرد. 

 

**دولت راه‌اندازی اینترنت ملی را فراموش کرده

 

وی با انتقاد از اقدامات مقطعی و حتی موازی برخی دستگاه‌ها در این حوزه گفت: شورای عالی فضای مجازی باید با مدیریت لازم فضای مجازی و تعیین سیاست‌گذاری اصلی مانع از افسارگسیختگی این موضوع شود در حالی که ما شاهد چنین موضوعی نیستیم.

 

نماینده  رشت در مجلس با انتقاد از اینکه دولت راه‌اندازی اینترنت ملی را فراموش کرده گفت: چون دولت برای سر و سامان دادن به فضای مجازی برنامه‌ریزی نداشته و اصلا به این  موضوع باور ندارد و بنای کنترل فضای مجازی را  ندارد ما شاهد تخریب مسائل فرهنگی کشور از سوی شبکه‌های اجتماعی هستیم که می‌تواند در صورت عدم کنترل این موضوع مشکلات اساسی برای کشور به وجود آورد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار