تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم

انتقاد کوچکی نژاد از دستگاه های دولتی به دلیل گرانی کشور

عضو کمیسیون صنایع مجلس گفت: متأسفانه دستگاه‌های دولتی خود به گرانی در کشور دامن می‌زنند به عنوان نمونه کالاهایی که توسط شرکت‌های دولتی تولید می‌شود به جای اینکه با کاهش هزینه‌ها این کالاها با قیمت ارزان‌تر تولید و به بازار عرضه شود با قیمت بسیار بالاتری تولید شده و به بازار می‌آید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 01
کد خبر: ۵۳۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، جبار کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با کنترل قیمت کالاها در بازار گفت:‌ هر سه قوه باید به این موضوع ورود پیدا کنند و وظایفی که در بحث کنترل قیمت‌ها بر عهده دارند انجام دهند.

 

وی افزود: باید از محل تبصره 14 بودجه و ارز 4200 تومانی کالاهای اساسی مردم تأمین شود و دستگاه‌های نظارتی نیز نظارت دقیقی را بر روند توزیع این کالاها تا مرحله آخر که به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد داشته باشند.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: متأسفانه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در حوزه قیمت کالاها فقدان نظارت است و باید بگویم دستگاه‌های نظارتی به وظایف خود در این باره به درستی عمل نمی‌کنند.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: ما به قدر کافی کالا تولید می‌کنیم و آنچه که مورد نیاز است به کشور وارد می‌شود اما به خاطر نبود نظارت صحیح روند توزیع آن با مشکل مواجه است وا ین عدم نظارت‌ها و ضعف‌ها در این حوزه در حالی است که ما مشکل و ضعف قانونی در این باره نداریم و با وجود قوانین مصوب شده در ارتباط با حوزه کاری سازمان بازرسی، سازمان تعزیرات حکومتی و ... این قوانین درست اجرا نمی‌شود.

 

وی افزود: متأسفانه دستگاه‌های دولتی خود به گرانی قیمت‌ کالاها در بازار دامن می‌زنند و به عنوان نمونه شرکت‌های تولیدکننده دولتی به جای اینکه با کاهش هزینه‌های خود کالایی را با قیمت ارزان‌تر به بازار عرضه کنند، خود کالاهای با قیمت گران‌تر روانه بازار می‌کنند.

 

عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: با افزایش قیمت ارز در هفته‌های گذشته طبیعی است که ما شاهد جهش قیمت کالاها در ماه‌های پیش‌رو باشیم به همین منظور برای کنترل قیمت‌ها باید هر سه قوه وارد عمل شوند و شرایط را کنترل کنند.

 

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: طبیعی است که مواد اولیه و یا کالایی که با ارز بیش از 20 هزار تومان خریداری شده باشد باعث گرانی در ماه‌های آتی در بازار می‌شود و ما شاهد افزایش و جهش قیمت کالاها در بازار خواهیم بود و لازم است قوای سه‌گانه تدبیری را برای جلوگیری از این مسأله بیندیشد.

 

وی در پایان گفت: مردم می‌توانند صرفه‌جویی‌هایی را در مصرف کالاهای لوکس خود داشته باشند اما ارزاق عمومی نه آن چیزی که بشود مصرف نکرد و نه اینکه بتوان برای ماه‌ها و سال‌های بعد ذخیره‌سازی کرد و یک مصرف روزانه دارد و باید دستگاه‌های مسؤول اقدامات لازم را برای کنترل قیمت‌ها در این حوزه داشته باشند.

 

فارس

کلمات کلیدی: جبار کوچکی نژاد
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار