علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟ جزییات قطعی برق تهران / برنامه خاموشی‌های تابستان اعلام شد؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی در کشور / ادامه اختلال بانکی در انتقال وجه، ثبت چک و اقساط رمزگشایی از پشت پرده تغییرات قیمت دلار/ دلار همچنان ظرفیت کاهش قیمت را دارد؟ آغاز فروش ارز اربعین ۱۴۰۵؛ مشتریان ۳ بانک فقط حضوری خرید کنند آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ + جدول

بازار مسکن چه زمانی تغییر می‌کند؟

بازار مسکن چه زمانی تغییر می‌کند؟ نایب‌رییس اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به توقف معاملات مسکن پس از شیوع کرونا ویروس، جدیدترین پیش‌بینی قیمت مسکن در شهرهای بزرگ و کوچک را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، نائب رییس اول اتحادیه مسکن تهران  اظهار داشت: وضعیت معاملات مسکن کشور در یک رکود تورمی به سر می برد و میزان معاملات نسبت به ماه و سال گذشته کاهش زیادی داشته است.


حسام عقبایی با اشاره به این که قیمت مسکن از ابتدای سال تا کنون سیر سعودی داشته است ادامه داد: با این حال هنوز رشد قیمت ها در حوزه مسکن هنور به حد تورم عمومی کشور نرسیده است.


وی با تصریح این موضوع که پیش بینی می کنیم قیمت مسکن در سال 99 به مرز تورم نمی رسد بیان کرد: بعضا اشاره می کنند قمیت ها روز به روز در حال افزایش است؛ اما اما پیش بینی می کنیم که قیمت ها همانند سال 98 سونامی گونه نخواهد بود.


عقبایی خطاب به مردم تاکید کرد: علی رغم شکل گرفتن موج گرانی در سال اری قیمت مسکن همانند سال قبل جهشی نیست اما احتمالا تا سقف تورم در شهرهای بزرگ و کمتر از نرخ تورم شهرهای کوچک خواهد بود.
وی با بیان اینکه در مجموع رکود تورمی در بازار مسکن حاکم خواهد بود افزود: متاسفانه بر اساس آمار اعلامی خود دولت درصد اجاره نشینی در شهرهای بزرگی مثل تهران به مرز 44 درصد رسیده است.


وی اظهار کرد: تورم عمومی کشور و رشد قیمت اجاره بها متناسب با رشد درآمد مردم نیست؛ رشد حقوقی مردم بین 20 تا 25 درصد اما تورم در همین فرودین ماه طبق اعلام مرکز آمار ایران 30.02 درصد بوده است.


وی اذعان کرد: من پیش بینی آرامش در بازار مسکن را به مردم می دهم، موج ها و جلسات متعددی که در دولت گذاشته می شود به منظور افزایش بیشتر قیمت مسکن نخواهد بود بلکه برای کنترل قیمت مسکن است.


عقبایی یادآور شد: سال قبل که قیمت مسکن 100 درصد افزایش داشت اما قیمت اجاره بها از مرز 30 درصد افزایش عبور نکرد زیرا قدرت تقاضا در بازار بسیار مهم است.


وی با تصریح این موضوع که مسئله مسکن مربوط به یک وزارت خانه نیست گفت: قانون اساسی می گوید تامین مسکن متناسب از وظایف دولت است و دولت تکلیف دارد که برای مردم مسکن تامین کند.


وی با اشاره به این که 45 درصد از اقتصاد کلان کشور مربوط به مسکن است اظهار داشت: وزارت راه و شهرسازی به دلیل فرابخش بودن نیاز دارد که نهادهایی مثل شهرداری، بنیاد مسکن، وزارت نیرو، جهادکشاورزی، امور اراضی، بانک ها و غیره باید به دولت کمک کنند که بتوانند وضعیت موجود را کنترل کند./ خبرفوری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار