وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

تحقق اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری

تحقق اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام آمادگی از طرح های دانش بنیان، گفت: اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۸ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، سورنا ستاری عصر سه شنبه در حاشیه افتتاح کارخانه نوآوری در استان گیلان با اشاره به اینکه یکی از مؤلفه‌های ایجاد اشتغال توجه به دانش و فناوری است، اظهار کرد: نگاه ویژه به این حوزه ایجاد اشتغال برای جوانان را مهیا می‌کند.

 

وی با تأکید بر ضرورت بهره گیری از بخش خصوصی برای ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور، افزود: اشتغال جوانان با توجه به دانش و فناوری محقق می‌شود.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه آمادگی لازم برای حمایت از طرح های دانش بنیان و فناورانه را داریم، گفت: با جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی طرح‌های نیمه تمام در حوزه دانش بنیان و فناوری شناسایی و به نتیجه خواهند رسید.

 

ستاری در ادامه با ابزار خوشحالی از ورود استان گیلان به حوزه طرح‌های دانش بنیان و فناوری، گفت: ما آمادگی لازم برای حمایت و عملیاتی کردن طرح‌های دانش بنیان و فناورانه را داریم.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار