جزییات جدید حذف کنکور از زبان رئیس سازمان سنجش هشدار زرد هواشناسی برای شمال کشور؛ رگبار و رعدوبرق در ارتفاعات نحوه برگزاری کلاس‌های دانشگاه در سال جدید ۱۴۰۵-۱۴۰۶ اعلام شد پیش‌بینی هوای تهران امروز و فردا ۲۲ و ۲۳ شهریور / رگبار باران و سرما در راه است؟ کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد

ایران صادرکننده کیت تشخیص کرونا می‌شود

ایران صادرکننده کیت تشخیص کرونا می‌شود سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با رونمایی از خط تولید کیت تشخیصی کروناویروس «ایران‌ساخت» در کرج از پتانسیل ایران برای صادرات کیتهای تشخیصی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۳ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری از خط تولید کیت تشخیصی کروناویروس «ایران‌ساخت» در کرج رونمایی کرد.

 

ستاری در این بازدید گفت: به‌یاری فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری، تجهیزات مبارزه با کرونا مانند تجهیزات پزشکی، اتاق عمل، ماسک و ونتیلاتورها ایران‌ساخت شده است.

 

وی با بیان اینکه راه‌اندازی خط تولید کیت‌های تشخیصی این ویروس یکی از اقدامات مهم و موفق در این حوزه بود، افزود: 6 شرکت دانش‌بنیان در این حوزه تأییدیه‌های لازم را دریافت کرده‌اند و انواع کیت‌های تشخیصی را تولید می‌کنند.

 

ستاری با اعلام اینکه دو نوع کیت تشخیصی توسط این شرکت دانش‌بنیان تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: کیت‌های این شرکت دانش‌بنیان، نوع نخست کیت‌هایی است که بر اساس آنالیز پی‌سی‌آر کار می‌کنند و توان تولید این نوع از کیت‌ها، 100 هزار عدد در هفته است.

 

به‌گفته وی، همچنین توان تولید هفتگی 2میلیون کیت از نوع سرولوژی، با قابلیت تشخیص موارد ابتلا به کرونا وجود دارد.

 

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری ابراز کرد: با گسترده شدن خطوط تولید و ظرفیت‌های موجود، یکی از صادرکنندگان این حوزه می‌شویم.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار