عراقچی: می‌توانیم به توافقی بهتر از برجام دست بیابیم الجزیره به نقل از منبع ایرانی: سفر لاریجانی به مسقط موفقیت‌آمیز بود دیدار مقامات قطر و ترکیه درباره غزه، ایران و ثبات منطقه سفیر عربستان در تهران: هماهنگی ایران و عربستان بهترین پاسخ به اقدامات اسرائیل است انصارالله یمن: هرگونه حمله آمریکا به ایران، منطقه را وارد جنگی فراگیر می‌کند رایزنی سفیر ایران با وزیر خارجه لبنان کاخ سفید: دیدار ترامپ و نتانیاهو فردا است عراقچی: اگر آمریکا در مذاکرات جدی باشد، ما نیز جدی خواهیم بود/ نتانیاهو به دنبال جنگ است لفاظی ترامپ علیه ایران؛ یا توافق یا جنگ! علی‌اف در دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا: شریک راهبردی قدرتمندترین کشور جهان هستیم عملیات گسترده امنیت ملی عراق؛ هسته پیچیده تروریستی داعش در الانبار متلاشی شد وزارت امور خارجه بیانیه صادر کرد + جزئیات دوحه: سفر لاریجانی به قطر در راستای مذاکرات میان تهران و واشنگتن است تلاش تل‌آویو برای القای بدبینی نسبت به مذاکرات ایران و آمریکا سفیر آمریکا: اختلافات گسترده‌ای میان ما و اسرائیل در مورد ایران وجود ندارد

مخالفت پکن با طرح آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران

سخنگوی وزارت خارجه چین در نشست هفتگی با خبرنگاران بر مواضع پکن در زمینه مخالفت با طرح آمریکا در زمینه تمدید تسلیحاتی ایران اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۰ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 30
کد خبر: ۴۸۴۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛سخنگوی وزارت خارجه چین روز سه شنبه در جریان نشست مطبوعاتی مجددا به مخالفت پکن با طرح آمریکا برای تمدید محدودیت‌های تسلیحاتی ایران در شورای امنیت سازمان ملل متحد اشاره رد.

به نوشته «وبگاه وزارت خارجه چین»، «ژائو لیجیان» از سخنگویان وزارت خارجه چین در این زمینه گفت: «چین قاطعانه از صلاحیت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل و کارایی برجام حمایت می‌کند. ما با اقدام آمریکا در تلاش برای تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران در شورای امنیت مخالف هستیم. کلیه مفاد قطعنامه 2231، از جمله مفاد مربوط به رفع تحریم تسلیحاتی علیه ایران، باید به درستی اجرا شوند.»

در حالی که تحریم‌های تسلیحاتی سازمان ملل علیه ایران در اواخر مهر ماه پایان می‌یابد، دولت آمریکا عزم خود را جزم کرده که این تحریم‌ها را تمدید کند. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز در این باره اخیرا عنوان کرد: «ما به همه کشورهای عضو شورای امنیت تأکید کرده‌ایم که تحریم‌های تسلیحاتی ایران باید تمدید شوند. این مسئله فقط به امنیت آمریکا مربوط نیست، بلکه به امنیت اروپا هم مربوط می‌شود.»

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران روز دوشنبه در پیامی در توئیتر به عدم پایبندی آمریکا به قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل اشاره کرد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «اینطور نیست که آمریکا فقط برجام را نقض کرده باشد و دیگران را هم با زورگویی وادار به انجام همین کار کند. [آمریکا] این ننگ را هم در کارنامه دارد که نخستین کشوری در تاریخ سازمان ملل است که کشورهای قانون‌مدار را به دلیل عدم نقض یک قطعنامه شورای امنیت مجازات کرده است.»

منبع: فارس

 

کلمات کلیدی: پکن آمریکا
ارسال نظر
آخرین اخبار