آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ماجرای جالب ناراحتی ترامپ از چین!

ماجرای جالب ناراحتی ترامپ از چین! رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار اتهامات خود علیه چین در موضع بحران کرونا در توییتی مدعی شد با دیدن چهره زشت همه‌گیری کرونا از چین بیشتر عصبانی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۴۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که از سوی مقامات این کشور به کم کاری در مواجهه با بحران همه‌گیری ویروس کرونا در آمریکا متهم است، بار دیگر اتهامات بی‌اساس خود علیه چین را تکرار کرد.

 

ترامپ در توییتر مدعی شد: «با دیدن نمایش چهره زشت همه‌گیری (کرونا) در سراسر جهان از جمله خسارت عظیمی که به آمریکا وارد کرده، از چین بیشتر عصبانی می‌شوم.»

 

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: «مردم می‌توانند این عصبانیت را ببینند و من می‌توانم آن را حس کنم!»

 

پیش از این دکتر آنتونی فائوچی، متخصص برجسته بیماری‌های عفونی آمریکا اعلام کرد اگر آمریکایی‌ها توصیه‌های مربوط به بهداشت عمومی را رعایت نکنند، موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا می‌تواند روزانه به ۱۰۰ هزار نفر هم برسد.

 

فائوچی گفت مناطقی که اخیرا شاهد شیوع ویروس کرونا بوده، کل این کشور را در معرض خطر جدی قرار داده است. وی افزود: «حتی ایالت‌هایی که در مهار شیوع ویروس کرونا موفق بودند، اکنون در معرض خطر همه‌گیری مجدد ویروس کرونا قرار گرفته‌اند». وی از نادیده گرفتن دستورالعمل‌های ایمنی و بهداشتی شدیدا انتقاد کرد.

 

گفتنی است، بر اساس آخرین آمار جانز هاپکینز، تعداد جان باختگان ویروس کرونا در آمریکا به ۱۲۷ هزار و ۳۲۲ نفر رسید و شمار مبتلایان نیز به ۲ میلیون و ۶۲۹ هزار و ۳۷۲ نفر رسیده است.

 

این در حالی است که تعداد کل مبتلایان در آمریکا بر اساس اطلاعات پایگاه اینترنتی ورلدمیتر، به ۲ میلیون و ۷۲۷ هزار و ۸۵۳ نفر و شمار کل قربانیان نیز به ۱۳۰ هزار و ۱۲۲ نفر اعلام شده است.

 

ایالت نیویورک با ۴۱۷ هزار و ۸۳۶ مورد ابتلا و ۳۲ هزار و ۱۲۹ مورد فوتی، همچنان کانون بیماری همه‌گیر کرونا در آمریکا است. / باشگاه خبرنگاران

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار