رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

بازدید فرمانده ارتش از سایت رادار نادری

بازدید فرمانده ارتش از سایت رادار نادری امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش با حضور در منطقه پدافند هوایی شمالغرب از سایت رادار شهید نادری بیله سوار استان اردبیل بازدید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش با حضور در منطقه پدافند هوایی شمالغرب از سایت رادار شهید نادری بیله سوار استان اردبیل بازدید کرد.

 

وی در این بازدید در جمع کارکنان ایستگاه رادار شهید نادری با اشاره به اهمیت راهبردی سایت‌های راداری در رصد آسمان کشور گفت: امروز استفاده از رادار‌های بومی یک نقطه قوت برای شبکه پدافند هوایی کشور است و آسمان ایران اسلامی با چشمان تیز بین همه عناصر پدافند هوایی به صورت شبانه روزی رصد می‌شود.

 

فرمانده کل ارتش افزود: پدافند هوایی با تکیه بر جوانان و استفاده از ظرفیت‌های داخلی در حوزه‌های موشکی، راداری، ارتباطی، اطلاعات و شناسایی و بخش‌های مربوط به مراقبت از آسمان کشور نیاز‌های خود را تامین می‌کند و وابستگی به خارج از کشور ندارد.

 

فرمانده کل ارتش ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این سایت راداری، میزان آمادگی رزمی-عملیاتی نیرو‌های مستقر در آن را مورد بررسی وارزیابی قرار داد.

 

امیر سرلشکر موسوی با اظهار رضایت از اشراف و آمادگی عملیاتی این ایستگاه گفت: پدافند هوایی خط مقدم دفاع است و لازم است هر چه بیشتر در راستای ارتقای توان و آمادگی رزمی این بخش مهم از نیرو‌های مسلح تلاش شود.

 

امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی در این بازدید فرمانده کل ارتش را همراهی می‌کرد.

 

فرمانده کل ارتش همچنین در ادامه بازدید از یگان‌های استان اردبیل، از پاسگاه‌های مرزبانی در امتداد مرز‌های این استان بازدید کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار