ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

توضیحات پلیس بین الملل ایران درباره تعقیب متهمان ترور شهید سلیمانی

توضیحات پلیس بین الملل ایران درباره تعقیب متهمان ترور شهید سلیمانی رئیس پلیس بین الملل ناجا گفت: با توجه به مدارک و مستندات ارائه شده توسط مقام قضایی و به استناد دستورالعمل‌ها و قوانین سازمان اینترپل ، تحت تعقیب قرار دادن ۳۶ متهم ترور شهید سلیمانی در دستور کار پلیس بین الملل ناجا قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر،  سردار هادی شیرزاد فرمانده پلیس بین الملل ناجا با اشاره به جنایت تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی گفت: زمانی که جنایت تروریستی رخ می‌دهد افراد مرتبط با آن جنایت که در خارج از کشور حضور دارند برای تحت تعقیب قرار دادن آن‌ها از پتانسیل و ظرفیت پلیس بین الملل استفاده می‌شود.

 

وی ادامه داد: بر همین اساس دادستان تهران، دستور تحت تعقیب قرار دادن بین المللی و صدور اعلان قرمز عاملان و آمران این جنایت تروریستی را صادر و به پلیس بین الملل ابلاغ کرد.

 

فرمانده پلیس بین الملل ناجا افزود: پلیس با توجه به مدارک و مستندات ارائه شده توسط مقام قضایی و به استناد دستورالعمل‌ها و قوانین سازمان اینترپل درخواست تحت تعقیب قرار دادن ۳۶ متهم این جنایت تروریستی را در دستور کار پلیس بین الملل ناجا قرار داد.

 

این مقام انتظامی اظهار امیدواری کرد که صدور اعلان قرمز برای عاملان و آمران جنایت تروریستی به شهادت رساندن سپهبد سلیمانی محقق شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار