عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد

کره جنوبی خواستار ادامه مذاکرات هسته‌ای رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی

در پی تشدید تنش‌ها میان دو کره، رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار ادامه مذاکرات هسته‌ای رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی تا پیش از انتخابات آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی باید قبل از انتخابات آمریکا در سوم نوامبر (۱۳ آبان) دیدار دیگری با هم داشته باشند.

 

به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز»، مون امیدوار است این نشست باعث ادامه مذاکرات درباره خلع سلاح هسته‌ای شبه‌جزیر کره شود و صلح در منطقه را در پی تشدید تنش‌ها میان دو همسایه شمالی و جنوبی کاهش دهد.

 

این در حالی است که مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در ارتباط با کره شمالی به تازگی گفت که دیدار ترامپ با رهبر کره شمالی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌روی آمریکا غیرمحتمل است.

 

پیش از این هم رئیس جمهور کره جنوبی از کره شمالی خواسته بود اقدامات موثری برای پایان دادن به جنگ کره به صورت رسمی اتخاذ کند. بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، وی که در یک پایگاه هوایی در جنوب شرق سئول صحبت می‌کرد افزود: ما بعد از هفت دهه همچنان نمی‌توانیم به طور رسمی مراسم سالگردی برای جنگ کره بگیریم چرا که این جنگ هنوز رسما پایان نیافته است.

 

وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که کره شمالی با جسارت اقداماتی برای پایان دادن به «اندوهناکترین جنگ» میان دو کشور انجام دهد.  

 

طی چند هفته اخیر تنش در شبه‌جزیره کره تشدید شده است. کره شمالی که درباره اقدامات تبلیغاتی کره جنوبی در نواحی مرزی چندین بار هشدار داده بود، روز سه شنبه هفته گذشته دفتر ارتباطات میان دو کره را منفجر و تخریب کرد تا پیام هشداری به سئول ارسال کرده باشد. 

منبع: فارس

 

بحث مربوط به توافق پایان جنگ کره در مذاکرات میان رهبران آمریکا و کره شمالی نیز مطرح شده بود که با شکست مواجه شد. 

ارسال نظر