موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

کره جنوبی خواستار ادامه مذاکرات هسته‌ای رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی

در پی تشدید تنش‌ها میان دو کره، رئیس‌جمهور کره جنوبی خواستار ادامه مذاکرات هسته‌ای رئیس‌جمهور آمریکا و رهبر کره شمالی تا پیش از انتخابات آمریکا شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  رئیس‌جمهور آمریکا و «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی باید قبل از انتخابات آمریکا در سوم نوامبر (۱۳ آبان) دیدار دیگری با هم داشته باشند.

 

به گزارش روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز»، مون امیدوار است این نشست باعث ادامه مذاکرات درباره خلع سلاح هسته‌ای شبه‌جزیر کره شود و صلح در منطقه را در پی تشدید تنش‌ها میان دو همسایه شمالی و جنوبی کاهش دهد.

 

این در حالی است که مذاکره‌کننده ارشد آمریکا در ارتباط با کره شمالی به تازگی گفت که دیدار ترامپ با رهبر کره شمالی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری پیش‌روی آمریکا غیرمحتمل است.

 

پیش از این هم رئیس جمهور کره جنوبی از کره شمالی خواسته بود اقدامات موثری برای پایان دادن به جنگ کره به صورت رسمی اتخاذ کند. بر اساس گزارش خبرگزاری یونهاپ، وی که در یک پایگاه هوایی در جنوب شرق سئول صحبت می‌کرد افزود: ما بعد از هفت دهه همچنان نمی‌توانیم به طور رسمی مراسم سالگردی برای جنگ کره بگیریم چرا که این جنگ هنوز رسما پایان نیافته است.

 

وی در عین حال ابراز امیدواری کرد که کره شمالی با جسارت اقداماتی برای پایان دادن به «اندوهناکترین جنگ» میان دو کشور انجام دهد.  

 

طی چند هفته اخیر تنش در شبه‌جزیره کره تشدید شده است. کره شمالی که درباره اقدامات تبلیغاتی کره جنوبی در نواحی مرزی چندین بار هشدار داده بود، روز سه شنبه هفته گذشته دفتر ارتباطات میان دو کره را منفجر و تخریب کرد تا پیام هشداری به سئول ارسال کرده باشد. 

منبع: فارس

 

بحث مربوط به توافق پایان جنگ کره در مذاکرات میان رهبران آمریکا و کره شمالی نیز مطرح شده بود که با شکست مواجه شد. 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار