وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

واکنش محسن هاشمی به حادثه انفجار در کلینیک سینا

واکنش محسن هاشمی به حادثه انفجار در کلینیک سینا رئیس شورای شهر تهران در بازدید از محل حادثه انفجار کلینیک سینا درباره حریق شب گذشته گفت: تاب آوری ساختمان های قدیمی تهران در مقابل حریق کم است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر،  محسن هاشمی در حاشیه بازدید از محل کلینیک سینا اطهر که شب گذشته دچار حریق شد با بیان اینکه در ابتدا گفته شد که پمپ بنزین در خیابان شریعتی دچار حریق شده است گفت: پس از آن کم کم اعلام کردند که این حریق در یک کلینیک پزشکی بوده و کپسول های اکسیژن و N۲ دچار حریق شده است.

 

وی با بیان اینکه متاسفانه تعدادی از همشهریان مان در طبقات فوقانی گرفتار شدند و شعله‌های آتش از طریق پله ها که ما و آتش نشانی به آن حساس هستیم سبب انتقال دود و آتش به طبقات بالا شده است، گفت: با اینکه ما بروی مسئله پله حساس هستیم اما متاسفانه پیمانکاران و کارفرمایان به این موضوع بی توجه هستند و سعی می‌کنند با روابط این مسئله را حل کنند و مجوز ساخت یا پایانکار را بگیرند.

 

هاشمی با بیان اینکه این ساختمان‌ها قدیمی هستند و مشخصات آتش نشانی را ندارد، ادامه داد: متاسفانه تعدادی از همشهریانمان در طبقه فوقانی گرفتار می‌شوند و دود و آتش سبب می‌شود که تنفس آنها دچار اختلال شود و تحرک از افراد گرفته می شود.

 

وی افزود: البته باید چک کنیم که آتش نشانان چنددقیقه‌ای رسیده‌اند هرچند که خود آتش نشانان می گویند که ۵ دقیقه‌ای به محل حادثه رسیده‌اند و یک ربع بعد از وقوع حادثه از ضلع شمالی برای رهایی محبوسین وارد ساختمان شدند اما این افراد در این یک ربع فوت شده بودند که نهایتا آتش نشانان، ۲۰ نفر را نجات داده و متاسفانه ۱۹نفر نیز جان خود را از دست می دهند.

 

هاشمی با تاکید بر اینکه باید بررسی میدانی دقیق تری در این خصوص صورت گیرد گفت: اما مهمترین نکته این است که در تهران تاب آوری ما در مقابل حریق ایراد دارد و در ساختمان های قدیمی استاندارهای آتش نشانی رعایت نمی شود و ساختمان های قدیمی مشکل دارند، مخصوصا ساختمان هایی که در ابتدا مسکونی ساخته شده و بعد تغییر کاربری داده‌اند./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار