یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

سخنگوی انصارالله یمن از سکوت جامعه جهانی و جهان عرب در برابر حملات ائتلاف سعودی به یمن انتقاد کرد

سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد از سکوت سازمان ملل در برابر اقدامات ائتلاف سعودی گفت که دفاع از خود در برابر متجاوزان به یمن، باید با پاسخ شدید همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن و مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی این کشور در گفت‌وگوها، از سکوت جامعه جهانی و جهان عرب در برابر «جنایت‌ها» و حملات ائتلاف سعودی به یمن انتقاد کرد.

او شامگاه چهارشنبه در توییتی نوشت که در سایه محاصره مستمر یمن، حملات هوایی جنایت‌آمیز به صنعاء، پایتخت و چند استان دیگر یمن صورت می‌گیرد، در حالی که جامعه جهانی و کشورهای عربی در برابر این حملات و محاصره سکوت کرده‌اند.

عبدالسلام همچنین از دوگانگی سازمان ملل در قبال یمن و سیاست‌های این سازمان در برابر اقدامات ائتلاف سعودی انتقاد کرد و گفت که «هنگامی که ملت یمن به حق خود در پاسخ [به حملات] عمل می‌کند، سازمان ملل و دیگران دست به قلم شده و بیانیه‌های محکومیت صادر می‌کنند».

او گفت: «در برابر عدم تعادل در مواضع، مردم یمن نیز به حق خود در دفاع پایبند هستند و در کنار ارتش و کمیته‌های مردمی برای اجرای شدیدترین عملیات خواهند ایستاد».

ائتلاف متجاوز عربستان سعودی بعد از ظهر امروز پنجشنبه ده‌ها بار مراکز حیاتی و مهم یمن در شهر صنعاء و سایر مناطق را هدف حملات شدید هوایی خود قرار داده است.

وزیر دفاع یمن نیز دیروز طی پیامی به سران عربستان سعودی و امارات، هشدار داد اگر محاصره یمن و حمله به این کشور ادامه پیداکند، ارتش یمن با عملیات در خاک این دو کشور، برای همیشه به زیاده‌خواهی آن‌ها پایان خواهد داد (جزئیات بیشتر).

ائتلاف سعودی از هجدهم فروردین ماه با طرح این ادعا که داوطلبانه و در راستای کمک به مقابله با کرونا در یمن، یک‌طرفه آتش بس اعلام کرده، شدیدترین حملات را در جبهه شرقی و شمالی یمن انجام داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار