واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

سخنگوی انصارالله یمن از سکوت جامعه جهانی و جهان عرب در برابر حملات ائتلاف سعودی به یمن انتقاد کرد

سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن ضمن انتقاد از سکوت سازمان ملل در برابر اقدامات ائتلاف سعودی گفت که دفاع از خود در برابر متجاوزان به یمن، باید با پاسخ شدید همراه باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 01
کد خبر: ۴۸۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن و مذاکره کننده ارشد دولت نجات ملی این کشور در گفت‌وگوها، از سکوت جامعه جهانی و جهان عرب در برابر «جنایت‌ها» و حملات ائتلاف سعودی به یمن انتقاد کرد.

او شامگاه چهارشنبه در توییتی نوشت که در سایه محاصره مستمر یمن، حملات هوایی جنایت‌آمیز به صنعاء، پایتخت و چند استان دیگر یمن صورت می‌گیرد، در حالی که جامعه جهانی و کشورهای عربی در برابر این حملات و محاصره سکوت کرده‌اند.

عبدالسلام همچنین از دوگانگی سازمان ملل در قبال یمن و سیاست‌های این سازمان در برابر اقدامات ائتلاف سعودی انتقاد کرد و گفت که «هنگامی که ملت یمن به حق خود در پاسخ [به حملات] عمل می‌کند، سازمان ملل و دیگران دست به قلم شده و بیانیه‌های محکومیت صادر می‌کنند».

او گفت: «در برابر عدم تعادل در مواضع، مردم یمن نیز به حق خود در دفاع پایبند هستند و در کنار ارتش و کمیته‌های مردمی برای اجرای شدیدترین عملیات خواهند ایستاد».

ائتلاف متجاوز عربستان سعودی بعد از ظهر امروز پنجشنبه ده‌ها بار مراکز حیاتی و مهم یمن در شهر صنعاء و سایر مناطق را هدف حملات شدید هوایی خود قرار داده است.

وزیر دفاع یمن نیز دیروز طی پیامی به سران عربستان سعودی و امارات، هشدار داد اگر محاصره یمن و حمله به این کشور ادامه پیداکند، ارتش یمن با عملیات در خاک این دو کشور، برای همیشه به زیاده‌خواهی آن‌ها پایان خواهد داد (جزئیات بیشتر).

ائتلاف سعودی از هجدهم فروردین ماه با طرح این ادعا که داوطلبانه و در راستای کمک به مقابله با کرونا در یمن، یک‌طرفه آتش بس اعلام کرده، شدیدترین حملات را در جبهه شرقی و شمالی یمن انجام داده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار