گوترش: اسرائیل از مناطق لبنان عقب نشینی کند کاخ سفید ساخت پایگاه نظامی در اطراف غزه را رد کرد محمد شیاع السودانی پیروز انتخابات پارلمانی عراق شد / ائتلاف بازسازی و توسعه بیشترین آرا را به دست آورد نخست‌وزیر عراق از آغاز مذاکرات برای تشکیل دولت جدید خبر داد ادعای آژانس اتمی درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده در ایران آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد آکسیوس: آمریکا و عربستان پیش از سفر بن سلمان، پیمان دفاعی را نهایی می‌کنند بقایی: تاریخ تحریم‌ها علیه ایران به دهه ۳۰ بازمی‌گردد/ ما در مذاکرات جدی بودیم ترامپ رسما خواستار عفو نتانیاهو شد نتایج اولیه انتخابات عراق اعلام شد مقتدی صدر: از هیچ حزب یا نامزدی در انتخابات حمایت نمی‌کنیم ادعای تکراری ترامپ درباره نابودی قابلیت‌های هسته‌ای ایران ایران اقدام تروریستی در پاکستان را محکوم کرد  ماکرون از تشکیل کمیته مشترک با تشکیلات خودگردان در مورد تاسیس کشور فلسطین خبر داد وزیر امور استراتژیک اسرائیل استعفا داد

گوایدو به ارتش ونزوئلا ۸ روز مهلت داد

فردی که عنوان ریاست جمهوری ونزوئلا راغصب کرده است به ارتش این کشور ۸ روز فرصت داد تا با بازکردن راه ورود کمک‎های آمریکایی به خاک ونزوئلا، به وی ملحق شوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ خوان گوایدو غاصب ریاست جمهوری ونزوئلا به ارتش ۸ روز فرصت داد تا با تغییر موضع خود در جانبداری از نیکلاس مادورو رئیس جمهوری قانونی این کشور، به وی ملحق شوند.

اسپوتنیک نوشت:گوایدو با پیش‌بینی اینکه نخستین محموله از کمک‌های به اصطلاح بشردوستانه آمریکا روز ۲۳ فوریه (۴ اسفند) به دست وی خواهد رسید، چنین ادعایی را مطرح کرد.

وی خطاب به نیروهای مسلح مدعی شد: ۲۳ فوریه به زودی فرا می‌رسد. روز بسیار مهمی برای جامعه ونزوئلا است تا درهای تغییر را به روی کشور باز کنیم. شما ۸ روز فرصت دارید که جانب قانون اساسی را بگیرید.

پیشتر در اوایل ماه میلادی جاری، گوایدو مدعی شده بود که ممانعت ارتش از ورود کمک‌های آمریکا به خاک ونزوئلا جنایت علیه بشریت است.

این درحالی است که مادورو می‌گوید آمریکا که خود بانی مشکلات اقتصادی ونزوئلا است؛ این کمک‌ها را با هدف مداخله در امور داخلی دولت کاراکاس ارائه می‌دهد.

گفتنی است گوایدو که رئیس کنگره ملی ونزوئلا است، حدود یک ماه پیش با حمایت واشنگتن، مشروعیت مادورو را زیر سوال برد و خود را رئیس جمهوری این کشور آمریکای لاتین خواند.

مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار