نماینده حماس: سپاسگزار رهبر و ملت ایران هستیم در دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی چه گذشت؟ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است

گردان‌های الاقصی: آنچه با زور گرفته شده با شاخه زیتون پس گرفته نمی‌شود

یکی از شاخه‌های نظامی جنبش فتح فلسطین بر ضرورت عملی شدن اظهارات امروز دبیرکل کمیته مرکزی این جنبش درباره مقاومت تأکید کرد و افزود، دشمن تنها زبان زور می‌فهمد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ابوسیف» فرمانده نظامی گردان‌های شهدای «الاقصی» (از شاخه‌های نظامی جنبش فتح) از اظهارات «جبریل الرجوب» دبیرکل کمیته مرکزی جنبش فتح که گفته است با رژیم صهیونیستی به عنوان «دشمن» برخورد می‌کند و دست مقاومت را نمی‌بندد، استقبال کرد.

 

وی در گفت‌وگو با وبگاه فلسطینی «الرساله» بر ضرورت عملی شدن این اظهارات در واقعیت تأکید کرد و گفت: اظهارات الرجوب بویژه‌ بخش‌های مربوط به فعال کردن مقاومت نظامی نیاز به اجرایی شدن دارند، دشمن جز زبان زور نمی‌فهمد و آنچه با زور گرفته شده با «شاخه زیتون» (نماد صلح) برنمی‌گردد.

 

ابوسیف تأکید کرد، مقاومت باید در تمامی میدان‌ها و صحنه‌ها برای افسار زدن به سیاست‌های خصمانه رژیم اشغالگر فعال شود و مقاومت در غزه که در چارچوب توافق ملی مشترک کار می‌کند آماده پاسخگویی به جنایت اشغال اراضی کرانه باختری است.

 

وی فاش کرد که مقاومت تصمیم خود برای مقابله در تمامی اشکال و راههای موجود برای پاسخ به طرح اشغال را گرفته و این پاسخگویی، واحد خواهد بود.

 

ابوسیف ادامه داد، نشست امروز میان الرجوب و «صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس باید آغاز مقابله با دشمن در تمامی انواع آن باشد.

 

معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و دبیر کل کمیته مرکزی جنبش «فتح» در کنفرانس مطبوعاتی مشترک، برنامه مشترک دو جنبش یادشده در راستای مقابله با طرح اشغال کرانه باختری را تشریح کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار