دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

گردان‌های الاقصی: آنچه با زور گرفته شده با شاخه زیتون پس گرفته نمی‌شود

یکی از شاخه‌های نظامی جنبش فتح فلسطین بر ضرورت عملی شدن اظهارات امروز دبیرکل کمیته مرکزی این جنبش درباره مقاومت تأکید کرد و افزود، دشمن تنها زبان زور می‌فهمد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، «ابوسیف» فرمانده نظامی گردان‌های شهدای «الاقصی» (از شاخه‌های نظامی جنبش فتح) از اظهارات «جبریل الرجوب» دبیرکل کمیته مرکزی جنبش فتح که گفته است با رژیم صهیونیستی به عنوان «دشمن» برخورد می‌کند و دست مقاومت را نمی‌بندد، استقبال کرد.

 

وی در گفت‌وگو با وبگاه فلسطینی «الرساله» بر ضرورت عملی شدن این اظهارات در واقعیت تأکید کرد و گفت: اظهارات الرجوب بویژه‌ بخش‌های مربوط به فعال کردن مقاومت نظامی نیاز به اجرایی شدن دارند، دشمن جز زبان زور نمی‌فهمد و آنچه با زور گرفته شده با «شاخه زیتون» (نماد صلح) برنمی‌گردد.

 

ابوسیف تأکید کرد، مقاومت باید در تمامی میدان‌ها و صحنه‌ها برای افسار زدن به سیاست‌های خصمانه رژیم اشغالگر فعال شود و مقاومت در غزه که در چارچوب توافق ملی مشترک کار می‌کند آماده پاسخگویی به جنایت اشغال اراضی کرانه باختری است.

 

وی فاش کرد که مقاومت تصمیم خود برای مقابله در تمامی اشکال و راههای موجود برای پاسخ به طرح اشغال را گرفته و این پاسخگویی، واحد خواهد بود.

 

ابوسیف ادامه داد، نشست امروز میان الرجوب و «صالح العاروری» نائب رئیس دفتر سیاسی حماس باید آغاز مقابله با دشمن در تمامی انواع آن باشد.

 

معاون رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین و دبیر کل کمیته مرکزی جنبش «فتح» در کنفرانس مطبوعاتی مشترک، برنامه مشترک دو جنبش یادشده در راستای مقابله با طرح اشغال کرانه باختری را تشریح کردند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر