نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد جزئیات اجرای بازنشستگی مادران شاغل با ۲۰ سال سابقه جزئیات مرحله جدید ارائه سبد غذایی به مادران باردار و دارای شیرخوار / افزایش اعتبار رفع سوء تغذیه کودکان شناسایی ۴۱ هزار مبتلا به اچ‌آی‌وی در ایران / درمان ایدز در ایران رایگان است؟ ورود سامانه بارشی به کشور؛ آغاز بارش باران و برف در ۱۹ استان/ برف ارتفاعات این مناطق را سفیدپوش کرد سلطان چک‌های بلامحل در ایران به دام افتاد جزئیات طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده خبر خوش برای بازنشستگان / جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان چاقوکشی راننده اتوبوس برای مسافران هجده شهر در وضعیت قرمز

ایران در آستانه پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی

معاون تحقیقات وزیر بهداشت با تأکید بر ضرورت استفاده مردم از ماسک، گفت: ما در حال نزدیک شدن به پیدا کردن روش درمان بیماران بدحال کرونایی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۲ - ۱۲ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 02
کد خبر: ۴۸۷۵۸

رضا ملک زاده معاون تحقیقات وزیر بهداشت در برنامه خبر ۲۱ سیما با اشاره به ضرورت استفاده مردم از ماسک، اظهار داشت: پیش‌بینی می‌شد که پیک‌های بیشتری داشته باشیم.

 

وی ادامه داد: مردم حتما از ماسک استفاده کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند؛ همچنین فعلا اجتماعات را ترک کرده و مراسم‌های عروسی و عزا برگزار نشود.

 

معاون تحقیقات وزیر بهداشت خاطر نشان کرد: پیشنهاد ما این است که این مراسم‌ها تعطیل و ممنوع شود. مواردی داشتیم که در یک عروسی 60 تا 70 نفر مبتلا به کرونا شدند و از مردم تقاضا دارم مراسم عروسی و عزا را متوقف کنند.

 

ملک زاده تصریح کرد: محدودیت هوشمند یعنی همان استفاده از ماسک و رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی است که ما باید اطلاعات و آگاهی بالاتری داشته باشیم و در حقیقت می‌خواهد زندگی کردن را تسهیل کند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات ما در حال حاضر روستاها هستند، گفت: باید منتظر باشیم و این پیک‌ها را در جاهای مختلف داشته باشیم؛ در نتیجه از مردم تقاضا دارم که از ماسک استفاده کرده و فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

 

معاون تحقیقات وزیر بهداشت با اشاره به انجام تحقیقات در دنیا و کشورمان درباره نقش مهم استفاده از ماسک، ابراز داشت: استفاده از ماسک حدود 50 تا 70 درصد می‌تواند خطر ابتلا را کم کند.

 

وی با اشاره به انجام تحقیقات در خصوص روش‌های درمان بیماران کرونا در ایران، افزود:‌ ما در حال نزدیک شدن به پیدا کردن درمان بیماران بدحالی کرونایی که به بیمارستان مراجعه می‌کنند، هستیم.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار