ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

روسیه: به طالبان سلاح نمی‌فروشیم

روسیه: به طالبان سلاح نمی‌فروشیم سخنگوی وزارت خارجه روسیه با رد اتهام‌زنی وزیر خارجه آمریکا، تأکید کرد روسیه فقط به دلت قانونی افغانستان و نه نمایندگان جنبش طالبان، سلاح می‌دهد و ادعای پامپئو درباره گفت‌وگو با مقامات روس در این باره صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، برخلاف ادعای مقامات آمریکایی، تحویل تسلیحات نظامی از روسیه به افغانستان، فقط به دولت مشروع این کشور و نه به نمایندگان جنبش طالبان (که فعالیت آن در فدراسیون روسیه ممنوع است) است.

زاخارووا روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «روسیه فقط به دولت قانونی افغانستان که برای همه کاملاً شناخته شده است، سلاح می فروشد. در این راستا، جای مناسبی است، اطلاعاتی که فعالانه در افغانستان در حال گردش است، مبنی بر حمایت نیروهای ویژه آمریکایی از تروریست‌های گروه داعش به وسیه بالگردهای بدون علائم شناسایی را یادآور شویم که خود ما نیز یک سال و نیم یا دو سال قبل در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره آن صحبت کرده بودیم.»

این دیپلمات، علاوه بر این، یادآور شد که مایکل پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسات حضوری با همتایان روس، هرگز چنین موضوعی را مطرح نکرده است.

پامپئو روز گذشته گفت که روسیه در افغانستان علیه منافع ایالات متحده عمل کرده و گویا ده‌ها سال است به این کشور ارسال می‌کند که این مسئله جان نظامیان آمریکایی را در معرض تهدید قرار داده است. وی مدعی شد که بارها شخصاً این موضوع را در تماس با طرف روس مطرح کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار