فرمانده ارتش انگلیس: باید به طالبان فرصت داد تا دولت جدیدی تشکیل دهند-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

فرمانده ارتش انگلیس: باید به طالبان فرصت داد تا دولت جدیدی تشکیل دهند

فرمانده ارتش انگلیس گفته است که باید به طالبان فرصت داد تا دولت خود در افغانستان را تشکیل دهند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 18
کد خبر: ۹۹۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که دولتمردان و سیاستمداران غربی سعی در ایجاد هراس عمومی و تبلیغات منفی علیه گروه طالبان دارند اما «نیک کارتر» فرمانده ارتش انگلیس از احتمال تفاوت گروه طالبان در مقایسه با گذشته‌اش می‌گوید.

کارتر امروز (چهارشنبه) در مصاحبه با شبکه «بی‌بی‌سی» گفت جهانیان باید به طالبان فرصت بدهند تا دولت جدیدی در افغانستان تشکیل دهد، زیرا شاید این افراد که سال‌ها از سوی غرب به‌عنوان شبه‌نظامی نمایش داده شدند، اکنون منطقی‌تر شده باشند.

وی گفت او با «حامد کرزای» رئیس‌جمهور سابق افغانستان در تماس است و کرزای امروز با مقام‌های طالابن دیدار می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، فرمانده ارتش انگلیس در این‌باره توضیح داد: «باید صبور و بر اعصاب خود مسلط باشیم، باید به آنها فرصت تشکیل دولت بدهیم و به آنها اجازه دهیم که اعتبار خودشان را نشان دهند. ممکن است این طالبان امروز با طالبانی که مردم از دهه ۱۹۹۰ به یاد دارند متفاوت باشد».

کارتر ادامه داد: «اگر به آنها فرصت دهیم، ممکن است دریابیم که این طالبان قطعاً منطقی‌تر است اما چیزی که باید به خاطر داشته باشیم این است که آنها یک سازمان همگون و یک‌دست نیستند، طالبان گروهی است متشکل از قبایل تمام افغانستان».

رویترز به نقل از کارتر در این مصاحبه نوشت: «طالبان ممکن است طالبان منطقی‌تری شده و سرکوبگری کمتری داشته باشد. البته مخصوصا اگر شما به نحوه اداره کابل توسط آنها در حال حاضر نگاه کنید، نشانه‌هایی از این منطق وجود دارد».

این در حالی است که «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس که کشورش بخشی از ماموریت شکست خورده ناتو در افغانستان بوده، در جلسه پارلمان این کشور درباره تحولات افغانستان صحبت کرد و گفت، حکومت آینده افغانستان را براساس عمل قضاوت خواهیم کرد.

پیش از این اما «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه با بیان اینکه روسیه از دعوت طالبان برای آغاز گفت‌وگوی جامع در افغانستان حمایت می‌کند، گفته بود: «روسیه نشانه‌های دلگرم‌کننده‌ای در کابل می‌بیند و طالبان در حال تأمین نظم و قانون است»/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار