المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

روسیه: به طالبان سلاح نمی‌فروشیم

روسیه: به طالبان سلاح نمی‌فروشیم سخنگوی وزارت خارجه روسیه با رد اتهام‌زنی وزیر خارجه آمریکا، تأکید کرد روسیه فقط به دلت قانونی افغانستان و نه نمایندگان جنبش طالبان، سلاح می‌دهد و ادعای پامپئو درباره گفت‌وگو با مقامات روس در این باره صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۴ - ۱۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 03
کد خبر: ۴۸۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "ماریا زاخارووا" سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، برخلاف ادعای مقامات آمریکایی، تحویل تسلیحات نظامی از روسیه به افغانستان، فقط به دولت مشروع این کشور و نه به نمایندگان جنبش طالبان (که فعالیت آن در فدراسیون روسیه ممنوع است) است.

زاخارووا روز پنجشنبه در کنفرانس مطبوعاتی گفت: «روسیه فقط به دولت قانونی افغانستان که برای همه کاملاً شناخته شده است، سلاح می فروشد. در این راستا، جای مناسبی است، اطلاعاتی که فعالانه در افغانستان در حال گردش است، مبنی بر حمایت نیروهای ویژه آمریکایی از تروریست‌های گروه داعش به وسیه بالگردهای بدون علائم شناسایی را یادآور شویم که خود ما نیز یک سال و نیم یا دو سال قبل در یک کنفرانس مطبوعاتی درباره آن صحبت کرده بودیم.»

این دیپلمات، علاوه بر این، یادآور شد که مایکل پامپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در جلسات حضوری با همتایان روس، هرگز چنین موضوعی را مطرح نکرده است.

پامپئو روز گذشته گفت که روسیه در افغانستان علیه منافع ایالات متحده عمل کرده و گویا ده‌ها سال است به این کشور ارسال می‌کند که این مسئله جان نظامیان آمریکایی را در معرض تهدید قرار داده است. وی مدعی شد که بارها شخصاً این موضوع را در تماس با طرف روس مطرح کرده است.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار