سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

شکست سیاست آمریکا در برابر ایران/ ایران در برابر فشارها ایمن شده است

یک مجله آمریکایی در تحلیلی با اشاره به شکست سیاست آمریکا در برابر ایران نوشته تهران در برابر فشارهای واشنگتن ایمن شده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک رسانه آمریکایی با اشاره به شکست سیاست موسوم به «فشارحداکثری» نوشته ایران در برابر فشارهای آمریکا ایمن شده است.

 

مجله فارن‌پالیسی به درخواست «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از ایران برای آمدن پای میز مذاکره و گفت‌وگو بر سر «توافقی بزرگ» اشاره کرده و نوشته است: «با آنکه ممکن است ترامپ دنبال مذاکره با ایران برای تقویت شهرت خودخوانده‌اش به عنوان معامله‌گری قهار باشد سیاست فشارحداکثری او تقریباً شانس دیپلماسی میان ایران و آمریکا در ماه‌های پیش رو را از بین برده است.»

 

در ادامه این یادداشت آمده است: «ایران نشان داده که در برابر فشار آمریکا مقاوم است. با آنکه شمار زیادی از مردم عادی تحت فشار هستند، اقتصاد ایران آنچنانکه عده‌ای امیدوار بودند در حال سقوط آزاد نیست. بر عکس، در ایران نشانه‌هایی از بهبود اقتصادی ظاهر شده و تولید داخلی و اشتغال در این کشور رو به افزایش است.»

 

فارن‌پالیسی در بخش دیگری از این تحلیل می‌نویسد: «لفاظی‌ها و اقدامات خصمانه ترامپ، ایران را به توافق مشتاق‌تر نکرده بلکه آن دسته از مقام‌های ایرانی حامی مذاکره با ایالات متحده را تضعیف کرده است.»

 

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا  وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

 

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد او در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل به خصوص در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری ماه نوامبر از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفته است./ فارس

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار