آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است

روحانی: وزارت بهداشت کار بزرگی در مقابله با کرونا انجام داد/ به افراد فاقد ماسک خدمات ارائه نشود

رئیس جمهور گفت: بسیاری از مسائل در سایه کرونا درهم تنیده است. در داستان پدیده کرونا داستانی نظیر آن را در طول قرن گذشته نداشتیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: ویروس کرونا مهمان ناخوانده کوتاه مدت نیست، این ویروس ناشناخته است و علائم آن هم مدام در حال تغییر است.

 

روحانی بیان کرد: از روز اول با مردم قرار داشتیم که زندگی آنها باید توام با سلامت و رعایت پروتکل بهداشتی ادامه داشته باشد.

 

او افزود: کسی نباید مبتلا شدن به ویروس کرونا را ننگ و عار بداند. این یک بیماری است و وظیفه شرعی ماست که به اطرافیان بگوییم که من به این بیماری مبتلا هستم.

 

رئیس جمهور اظهر کرد: در خوزستان علت اینکه این بیماری اوج گرفت، برای مراسم‌هایی بود که در عید فطر برگزار شد.

 

روحانی افزود: ادارات دولتی اگر می‌خواهند خدمات ارائه دهند، مردم باید از ماسک استفاده کنند و اگر کسی از ماسک استفاده نکرد خدمت ارائه ندهند، این قانون باید ابلاغ شود. اگر کارمندی در سر کار ماسک نزد باید برای او غیبت زد و او را بازگرداند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار