شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

روحانی: وزارت بهداشت کار بزرگی در مقابله با کرونا انجام داد/ به افراد فاقد ماسک خدمات ارائه نشود

روحانی: وزارت بهداشت کار بزرگی در مقابله با کرونا انجام داد/ به افراد فاقد ماسک خدمات ارائه نشود رئیس جمهور گفت: بسیاری از مسائل در سایه کرونا درهم تنیده است. در داستان پدیده کرونا داستانی نظیر آن را در طول قرن گذشته نداشتیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا اظهار کرد: ویروس کرونا مهمان ناخوانده کوتاه مدت نیست، این ویروس ناشناخته است و علائم آن هم مدام در حال تغییر است.

 

روحانی بیان کرد: از روز اول با مردم قرار داشتیم که زندگی آنها باید توام با سلامت و رعایت پروتکل بهداشتی ادامه داشته باشد.

 

او افزود: کسی نباید مبتلا شدن به ویروس کرونا را ننگ و عار بداند. این یک بیماری است و وظیفه شرعی ماست که به اطرافیان بگوییم که من به این بیماری مبتلا هستم.

 

رئیس جمهور اظهر کرد: در خوزستان علت اینکه این بیماری اوج گرفت، برای مراسم‌هایی بود که در عید فطر برگزار شد.

 

روحانی افزود: ادارات دولتی اگر می‌خواهند خدمات ارائه دهند، مردم باید از ماسک استفاده کنند و اگر کسی از ماسک استفاده نکرد خدمت ارائه ندهند، این قانون باید ابلاغ شود. اگر کارمندی در سر کار ماسک نزد باید برای او غیبت زد و او را بازگرداند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار