کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

62 درصد آمریکایی‌ها دیگر اعتقادی به الگو بودن آمریکا برای جهان ندارند

بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی انجام شده، 62 درصد آمریکایی‌ها دیگر اعتقادی به الگو بودن این کشور برای سایر کشورهای جهان ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۱۴

تنها 17 درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که کشورشان همچنان چراغ امیدی برای بقیه کشورهای جهان هستند.

بر اساس نظرسنجی شرکت تحقیقاتی بین‌المللی یوگاو و یاهو نیوز، مردم آمریکا در حالی روز 4 جولای (14 تیرماه) را به عنوان روز استقلال این کشور جشن می‌گیرند که بخش عمده‌ای از مردم این کشور دیگر اعتقادی به جمله مشهور «رونالد ریگان» رئیس جمهور اسبق آمریکا در سخنرانی سال 1989 وی ندارند که آمریکا را چراغ امید و الگویی برای دیگر کشورهای جهان توصیف کرده بود.

در این نظرسنجی 52 درصد شهروندان آمریکایی معتقدند که اظهارات ریگان در زمان خود صحیح بوده و تنها 21 درصد با آن ابراز مخالفت کرده‌اند.

اگر چه نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که 62 درصد آمریکایی‌ها معتقدند که آمریکا دیگر شایسته چنین عنوانی نیست.

این نظرسنجی بین روزهای 29 ژوئن تا اول جولای (9 تیرماه تا 11 تیرماه) میان 1525 شهروند آمریکایی برگزار شد.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که شیوع ویروس کرونا ممکن است دلیل اصلی بدبینی مردم آمریکا باشد. در این نظرسنجی 65 درصد مردم آمریکا اعلام کرده‌اند که اعتقاد دارند ویروس کرونا اوضاع را بدتر کرده در حالی که تنها 16 درصد گفته‌اند که شرایط بهتر شده است.

به علاوه، 49 درصد آمریکایی‌ها معتقدند که نحوه واکنش دولت آمریکا به شیوع ویروس کرونا بدتر از انتظارها بوده و تنها 11 درصد گفته‌اند که واکنش دولت بهتر از انتظارشان بوده است.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به 2.85 میلیون نفر رسیده و قربانیان این ویروس نیز به بیش از 132 هزار نفر رسیده است.

فارس

کلمات کلیدی: نظرسنجی آمریکا
ارسال نظر