دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آخرین آمار جهانی کرونا امروز شنبه ۱۴ تیر ۹۹ / ابتلای بیش از ۱۱ میلیون نفر در جهان +جدول آخرین تغییرات

طبق آخرین آمار جهانی تاکنون ۱۱ میلیون و ۱۹۷ هزار نفر به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه دارای بیشترین میزان ابتلا هستند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۸۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر،  بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا این لحظه 11 میلیون و 197 هزار و 174 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید 19) مبتلا شده‌اند که از این تعداد، 529 هزار و 197 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

 

از مجموع تعداد مبتلایان در جهان تاکنون 6 میلیون و 342 هزار و 850 نفر بهبود یافته و توانسته‌اند این بیماری را شکست بدهند.

 

کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش 53 هزار و 399 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 2 میلیون و 890 هزار و 588 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 132 هزار و 101 آمریکایی مبتلا به کووید19 در این کشور جان خود را از دست داده‌‌اند.

 

کشور برزیل بعد از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش 41 هزار و 988 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع یک میلیون و 543 هزار و 341 مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد 63 هزار و 254 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند.

 

کشور روسیه به‌ عنوان سومین کشور جهان، با افزایش 6 هزار و 718 مبتلا در 24 ساعت گذشته، به مجموع 667 هزار و 883 مبتلا رسیده است؛ تاکنون 9 هزار و 859 روسی جان خود را از دست داده‌اند.

 

کشورهای هند، اسپانیا، پرو، شیلی و انگلیس نیز به ترتیب با 649 هزار و 889، 297 هزار و 625، 295 هزار و 599، 288 هزار و 89 و 284 هزار و 276 مبتلا در رده‌های چهارم تا هشتم جهان قرار گرفته‌اند.

 

همچنین کشورهای مکزیک با 245 هزار و 251 و ایتالیا با 241 هزار و 184 مبتلا در رده‌های نهم و دهم جهان قرار دارند.

 

از لحاظ تعداد بهبودیافتگان نیز کشورهای آمریکا، برزیل و روسیه به ‌‌ترتیب با یک میلیون و 235 هزار و 488، 987 هزار و 615 و 437 هزار و 893 بهبودیافته در رده‌های اول تا سوم قرار دارند.

 

جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان،‌ فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به 2 ساعت گذشته) نشان می‌دهد:

 

ویروس کرونا ,

 

منبع: تسنیم

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده