شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵

ماجرای اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در آبادان

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان گفت: اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در بیمارستان طالقانی آبادان بررسی شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۴ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 04
کد خبر: ۴۹۰۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، محسن سیف قلی گفت: پیرو پخش کلیپی در شبکه‌های اجتماعی شهرستان آبادان، مبنی بر اخذ فاکتور ۴۶ میلیونی از بیمار کرونایی در بیمارستان طالقانی این شهرستان، با دستور فرماندار ویژه آبادان نسبت به پیگیری موضوع، صبح امروز نشستی با خانواده متوفی و همچنین مدیر داخلی بیمارستان طالقانی آبادان برگزار شد.

 

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان، استان خوزستان افزود: در این نشست ضمن بررسی اسناد و مدارک بیمارستان طالقانی آبادان مشخص شد که همراهان بیمار قبل از پذیرش متوجه می‌شوند که طرف قرارداد (کارفرما) قرارداد خود را با بیمارستان لغو کرده بود بااین‌حال و بدون قرارداد بیمه‌ای بیمار پذیرش می‌شود.

 

وی ادامه داد: مبلغی که در کلیپ نمایش داده می‌شود مبلغ بستری برای یک فرد بدون بیمه است که حدود ۲۵ میلیون تومان آن مربوط به دارو است، بیمه تکمیلی مبالغ مربوط به متوفی را تقبل کرده و بیمارستان نیز برای همکاری با خانواده متوفی بدون دریافت هیچ مبلغی و تنها با قبول ضمانت برگه تسویه‌حساب را صادر کرده است.

سیف قلی همچنین گفت: در خصوص مبالغ مربوط به کفن‌ودفن با پیگیری‌های انجام‌شده مقرر شد که بخشی از این مبالغ عودت داده شود، هزینه‌ی آمبولانس حمل پیکر نیز بر اساس تعرفه‌ی آرامستان دریافت شده است.

 

او ادامه داد: مقرر شد فرمانداری ویژه شهرستان آبادان نشستی با مدیران بیمه‌های شرکتی و خصوصی شهرستان آبادان برگزار کند و دستورالعمل ابلاغی فرماندار نسبت به ساماندهی وضعیت قراردادهای بیمارستانی یا ارائه معرفی‌نامه بیمار برای بیمارستان (تعهد قبول هزینه‌های درمان) را به بیمه‌ها ابلاغ کند.

 

مدیر روابط عمومی فرمانداری ویژه آبادان تصریح کرد: همچنین از روزهای گذشته تمام بیماران کرونایی که به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند و هیچ‌گونه بیمه‌ای ندارند، تحت پوشش بیمه سلامت قرارگرفته‌اند.

 

منبع:همشهری

کلمات کلیدی: آبادان کرونا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار