برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت

سوال از وزیر نفت در مجلس کلید خورد+سند

سوال از وزیر نفت در مجلس کلید خورد+سند عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد به‌دلیل نگرانی از هدررفت منابع ارزی در این اوضاع گرانی‌ها، درباره بی‌کفایتی وزارت نفت و جریمه هنگفت ایران در قرارداد گازی با ترکمنستان، سؤال از زنگنه را به جریان انداختم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 05
کد خبر: ۴۹۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، محسن دهنوی در پیامی در حساب توئیتری‌اش اعلام کرد به‌دلیل نگرانی از هدررفت منابع ارزی کشور در این اوضاع گرانی‌ها، درباره بی‌کفایتی وزارت نفت و جریمه هنگفت ایران در قرارداد گازی با ترکمنستان، سؤال از بیژن زنگنه را به جریان انداختم.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در این پیام تصریح کرده است پیگیری مسئله را تا حصول کامل نتیجه و اطمینان از جلوگیری فاجعه‌ای مانند کرسنت ادامه خواهم داد.

 

سؤال از وزیر نفت کلید خورد

 
دهنوی پیشتر هم در رشته پیامی در حساب توئیتری خود با اشاره به پیگیری وضعیت بازار اجاره از مصطفی خسروی رییس اتحادیه املاک و ذکر این نکته که اوضاع منازل اجاره‌ای، بحرانی‌تر شده، نوشته است: با افزایش شدید نرخ اجاره‌بها در ماه‌های اخیر، تعداد معاملات مسکن و قرارداد‌های انعقادی میان مؤجرین و مستأجرین کاسته شده است که نگرانی‌ها را دوچندان می‌کند!
 
 
دهنوی تصریح کرده است: بخش زیادی از التهاب کنونی بازار مسکن، حاصل سوداگری برخی بانک‌ها و نهاد‌های خصولتی است که با سوء استفاده از عدم اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، جیب‌شان را با احتکار مسکن پر می‌کنند.
 
 
با همکارانم طرح سؤال از وزیر مسکن را امضا کردیم
 
این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با طرح این پرسش که چرا عمل به قانون دریافت مالیات از خانه‌های خالی را ۵ سال به پشت گوش انداختید تا شاهد افزایش نرخ اجاره‌بها و هرج و مرج در این بازار باشیم؟، افزوده است: هنوز هم اجرای آن‌قانون، آب روی آتش است. در قدم اول، با همکارانم طرح سؤال از وزیر مسکن را امضا کردیم. مجلس تا اجرای کامل قانون، پیگیر است.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرده است: البته فراموش نکنیم که ریشه اصلی بحران ارز و مسکن در کشور ما، خلق پول بی‌پشتوانه و افزایش نقدینگی سرگردان است. متأسفانه مقصر اصلی نیز دولت است که دخل‌وخرج کوتاه‌مدتش را به اصلاح ساختار‌ها ترجیح می‌دهد./ فارس
 
طرح سؤال از وزیر مسکن کلید خورد

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار