آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

«کفایت مذاکرات» درباره پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت رای نیاورد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «کفایت مذاکرات» اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در بررسی پالرمو در جلسه امروز رای نیاورد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۸ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 16
کد خبر: ۴۹۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در مورد جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام با موضوع بررسی لایحه پالرمو، اظهار داشت: جلسه امروز هیچ مصوبه‌ای نداشت و از آنجا که فرصت برای اظهار نظر اعضا کافی نبود، بررسی دستور جلسه که پیوستن ایران به کنوانسیون بین المللی پالرمو است به جلسه دیگر موکول شد.

وی ادامه داد: تعداد کثیری از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قصد صحبت کردن در رابطه با لایحه پیوستن ایران به کنوانسیون پالرمو را داشتند که به همه آنها نوبت صحبت کردن نرسید و از آنجا که موضوع اهمیت دارد، «کفایت مذاکرات» رای نیاورد و مقرر شد جلسه بررسی‌ها تمدید شود.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این پرسش که آیا عدم حضور رئیس جمهور در جلسه مورد اعتراض دیگر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گرفت یا خیر؟ بیان کرد: رئیس جمهور هم مانند سایر اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است و در این دوره در هیچ کدام از جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام حضور نداشته است.

توکلی خاطرنشان کرد: از آنجایی که پیوستن ایران به پالرمو مهم است و به معیشت مردم ارتباط دارد به نظرم با پذیرش این لایحه وضع معیشت مردم سخت‌تر می شود و من سعی می‌کنم از موافقت با قوانینی که وضع مردم را سخت کند، اجتناب کنم.

مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار